LEDy do każdego auta, światła dzienneNSSC/SERWIS ELEKTRONIKI
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam,liber.m pisze:achamerski ,Witam chcialbym zamowic takie podswietlenie pokretel u pana /wzor nr.9/.
juz wysłałem info na priv w sprawie zamówienia. Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał zamówić to proszę pisać na priv lub mailem.
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
Zapraszam do mojego wątku w dziale GIEŁDA
- upel
- Mały gagatek
- Kontakt:
Potwierdzam
Przesyłka super zapakowana, montaż baaardzo prosty, a efekt super, wygląda to wprost rewelacyjnie Zdjęcia tego nie oddadzą, ale jutro jak wezmę aparat to coś pstryknę
Wielkie dzięki achamerski i naprawdę szczerze polecam wszystkim
[ Dodano: 06 Kwi 2008 22:56 ]
Obiecane foto Efekt super
Przesyłka super zapakowana, montaż baaardzo prosty, a efekt super, wygląda to wprost rewelacyjnie Zdjęcia tego nie oddadzą, ale jutro jak wezmę aparat to coś pstryknę
Wielkie dzięki achamerski i naprawdę szczerze polecam wszystkim
[ Dodano: 06 Kwi 2008 22:56 ]
Obiecane foto Efekt super
Ostatnio zmieniony sob kwie 05, 2008 23:47 przez upel, łącznie zmieniany 1 raz.
...::: Znalazłeś rozwiązanie problemu? Napisz, a na pewno komuś pomożesz :):::...
Rowniez zamowilem pajaczka od uzytkownika achamerski, naprawde super wyglada bezproblemowy intuicyjny montaz, takie pajaczki powinny byc montowane w orginale super by wtedy bylo
A mam jeszcze jedno pytanie u mnie wyszlo podobnie jak uupel, ze srodkowy panel z regulacja temperatury u gory tez jest tak jak by slabo podswietlony(oczywiscie to widac tylko w dzien w nocy o wiele lepiej wyglada)chodzi o ta martwa strefe miedzy kolorem niebieskim a czerwonym u gory. Mozna cos poradzic ?
Pozdrawiam i zachecam do zakupow
A mam jeszcze jedno pytanie u mnie wyszlo podobnie jak uupel, ze srodkowy panel z regulacja temperatury u gory tez jest tak jak by slabo podswietlony(oczywiscie to widac tylko w dzien w nocy o wiele lepiej wyglada)chodzi o ta martwa strefe miedzy kolorem niebieskim a czerwonym u gory. Mozna cos poradzic ?
Pozdrawiam i zachecam do zakupow
- upel
- Mały gagatek
- Kontakt:
z tego co wiem to chyba tak było założone, żeby to u góry było jako neutralny obszar... Jakbyś założył pajączka od góry to byłoby całe oświetlone, tylko kolory odwrotnie i te kropki na dole by nie świeciły Próbowałem już takPvD pisze:A mam jeszcze jedno pytanie u mnie wyszlo podobnie jak uupel, ze srodkowy panel z regulacja temperatury u gory tez jest tak jak by slabo podswietlony(oczywiscie to widac tylko w dzien w nocy o wiele lepiej wyglada)chodzi o ta martwa strefe miedzy kolorem niebieskim a czerwonym u gory. Mozna cos poradzic ?
...::: Znalazłeś rozwiązanie problemu? Napisz, a na pewno komuś pomożesz :):::...
Juz nie chodzi ze od gory mialo byc podswietlone tylko zeby jeszcze po 1 cm z kazdej strony przedluzyc jakos swiatlo moze folia aluminiowa ? i Akurat u gory by sie spotkaly 2 kolorkiupel pisze:z tego co wiem to chyba tak było założone, żeby to u góry było jako neutralny obszar... Jakbyś założył pajączka od góry to byłoby całe oświetlone, tylko kolory odwrotnie i te kropki na dole by nie świeciły Próbowałem już tak
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
Panowie, tam nie powinno byc neutralnego obszaru tylko stopniowe sciemnianie niebeiskiego i czerwonego do gory. Kazdego pająka sprawdzam w panelu przed wysyłką. W dzien moze to byc słabo widoczne i to jest całkiem normalne ale w nocy faktycznie jest ok. MOzna spróbować jeszcze podgiąć lekko diody ku górze, zeby ich swiatło dochodziło dalej do wierzchołka. Druga możliwość to niewłaściwe ułożenie ekranu separującego kolory. Jeśli będzie on odstawał to moze trochę zasłaniać swiatło i na górze będzei ciemniej. W instrukcji jest fotka jak poprawnie przykleic ekranik.upel pisze:z tego co wiem to chyba tak było założone, żeby to u góry było jako neutralny obszar... Jakbyś założył pajączka od góry to byłoby całe oświetlone, tylko kolory odwrotnie i te kropki na dole by nie świeciły Próbowałem już takPvD pisze:A mam jeszcze jedno pytanie u mnie wyszlo podobnie jak uupel, ze srodkowy panel z regulacja temperatury u gory tez jest tak jak by slabo podswietlony(oczywiscie to widac tylko w dzien w nocy o wiele lepiej wyglada)chodzi o ta martwa strefe miedzy kolorem niebieskim a czerwonym u gory. Mozna cos poradzic ?
LEDy do każdego auta/ŚWIATŁA DZIENNE/indywidualne projekty/RABATY dla forumowiczów.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Kupiłem u Pana Achmerskiego 2 podświetlenia nawiewów. Przesyłka zapakowana bardzo starannie. Dzisiaj z kolegą zabraliśmy się za ich montaż. Wszystko poszlo szybko i sprawnie (na podstawie instrukcji Pana Achmerskiego). Jednakże trochę się zdziwiłem ponieważ u kolegi w samochodzie te podświetlenie oświetla wszystkie trzy pokrętła na calej powierzchni. Kolory sa "soczyste" ładnie widoczne. Natomiast w moim golfiku na środkowym pokrętleu oswietlenie jest punktowe (nie jednolicie oświetla całą powierzchnię), a boczne pokrętła sa oświetlone do polowy. Próbowaliśmy różnych sztuczek, porównywaliśmy ułożenia konstrukcji podświetlenia - wszystko jest OK, a i tak u mnie świeci nieciekawie. Nie wiem co może byc tego przyczyną.
tomaszkowal
- achamerski
- Ma gadane
- Kontakt:
tomaszkowal, najlepiej jakbys mi podeslał fotkę to doradze co z tym zrobić. Obie sztuki sprawdzalem przed wysyłką i było oki. Już napisałem Ci info na priv.tomaszkowal pisze:Kupiłem u Pana Achmerskiego 2 podświetlenia nawiewów. Przesyłka zapakowana bardzo starannie. Dzisiaj z kolegą zabraliśmy się za ich montaż. Wszystko poszlo szybko i sprawnie (na podstawie instrukcji Pana Achmerskiego). Jednakże trochę się zdziwiłem ponieważ u kolegi w samochodzie te podświetlenie oświetla wszystkie trzy pokrętła na calej powierzchni. Kolory sa "soczyste" ładnie widoczne. Natomiast w moim golfiku na środkowym pokrętleu oswietlenie jest punktowe (nie jednolicie oświetla całą powierzchnię), a boczne pokrętła sa oświetlone do polowy. Próbowaliśmy różnych sztuczek, porównywaliśmy ułożenia konstrukcji podświetlenia - wszystko jest OK, a i tak u mnie świeci nieciekawie. Nie wiem co może byc tego przyczyną.
Właśnie zamontowałem podświetlenie Pana achamerski.Efekt jest nie do opisania,koledzy polecam tego pajaczka.Montaz zajmuje około 20 minut,wszystko pasuje jak by z tamtąd było.Jak mi sie uda to dodam fotki.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ef ... 22eee.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ef ... 22eee.html