Nie mozna przekroczyc predkosci 195 km/h
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie mozna przekroczyc predkosci 195 km/h
WITAM JESTEM NOWY MOZE MI KTOS POMOZE
Podczas przyspieszania na obrotach ok 2200 i 3400 silnik jakby na sekunde tracil. Nie mozna wyciagnac z niego maxymalnej mocy.
Podczas przyspieszania na obrotach ok 2200 i 3400 silnik jakby na sekunde tracil. Nie mozna wyciagnac z niego maxymalnej mocy.
-
- Gadatliwa bestia
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Moze kolega booro chce przekroczyc nieskonczonosc.. Czemu nikt nie wzial pod uwage ze auto moze byc po mocnych modach a jego zegary sa wyskalowane do 260
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- research1
- Użytkownik
- Kontakt:
Wracając do vmaxa czy ktoś z Was wie ile mniej wiecej powinien pojechać golf z chipem + wtryski z AFN? ja wyciagnałem max 205km/h ale po bardzo długim rozpedzaniu. Wydaje mi sie ze troche mało bo niby normalne 90 konne mk3 1.9tdi poleci 195 - przynajmniej tak tutaj niektózy piszą. Nie wiem ile mam koni pod maską, wiem ze chip był zaprogramowany tak aby dac 118 km po czym zostały włozone te wtryski z AFN.
pieknie napisane !!!!!!!!!!!!!!!
A bierzesz pod uwagę opory powietrza, i czym większa prędkość tym moc potrzebna aby je pokonać rosnie do kwadratu? To nie jest tak że auto majace 50KM wyciąga 150km/h a po podaniu drugich 50 koników pojedzie 300.. moc wzrasła dwukrotnie ale prędkośc już nie..
195to dla tdi to max nie zapominaj o tym kolego
A bierzesz pod uwagę opory powietrza, i czym większa prędkość tym moc potrzebna aby je pokonać rosnie do kwadratu? To nie jest tak że auto majace 50KM wyciąga 150km/h a po podaniu drugich 50 koników pojedzie 300.. moc wzrasła dwukrotnie ale prędkośc już nie..
195to dla tdi to max nie zapominaj o tym kolego
nie ma glupich ludzi sa tylko trosze inni
bo to max i to jeszcze przy zdrowym silnikuNiech nikt nie pisze bzdor ze na TDI 195km/h to MAXX!!!!
Ciekawe co mówisz ...... bez problemu 220km/hbooro pisze:Bardzo dziwne bo jak wszystko bylo w pozadku nie mialem problemow z rozpedzeniem do 220 km/h.Nie graja u roli zadne opory powietrza. poprostu mialem uszkodzona mambramke w n75. Wczoraj znalazlem przyczyne.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 08, 2007 18:38 przez damcio151, łącznie zmieniany 1 raz.