Swap silnika TD z MK2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Swap silnika TD z MK2
mam diesla 1.6. przydałoby mu sie nowe serduszko gtd albo tdi... od golfa 2 bedzie pasowac?...
PRECYZUJ TEMATY !!!
PRECYZUJ TEMATY !!!
Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2007 08:49 przez Kolczatka, łącznie zmieniany 1 raz.
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
ej...
a gdzie mam szukac...? jestem w uk teraz moze zna ktos jakas dobra stronke zeby z tamtad kupic cooo?...
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Kolczatka, silnik to nie rzecz którą się kupuje od tak, bo można kupić kawał złomu Silnika możesz poszukać na szrotach, allegro od dobrych mechaników. Przy kupnie silnika niech będzie jakiś zaprzyjaźniony mechanik aby sprawdził silnik.Kolczatka pisze:a gdzie mam szukac...? jestem w uk teraz moze zna ktos jakas dobra stronke zeby z tamtad kupic cooo?...
Ja proponuje Ci silnik z Golfa 2 ponieważ jest mniej pracy przy zmianie niż przy TDi. Ale mówiąc tak szczerze dorzuć jeszcze 1000 zł do tego swapu i kup mk2 z silnikiem 1.6 TD JR albo SB i napewno będzie lepiej i bez stresu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]