Witam
Golf MK2 silnik JR. Problem jest taki że wskazówka temperatury jest na przedostatniej kresce, cały czas od momentu rozgrzania się silnika, czasem nawet trochę więcej.
Poza tym wszystko w normie czyli: oba węże od chłodnicy gorące, temperatura zmierzona w zbiorniku wyrównawczym około 80 stopni, wentylator włącza się tak jak wcześniej czyli tylko w stresie albo w korkach. I teraz pytanie: przejmować się tym czy wszystko jest w porządku.
A może wskazanie jest nieprawidłowe i trzeba zmienić jakiś czujnik?
Dzięki za odpowiedzi
marshall
Dziwne wskazania temperatury
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nic ostatnio nie wymieniałem, to taka choroba postępująca, zaczęło się jakiś czas temu i postępuje powoli.
Poza tym przez długi czas ktoś inny jeździł moim golfem i nie wiedziałem co się dzieje z autem.
Ale teraz czeka mnie teraz długa podróż i nie chciałbym przepalić uszczelki pod głowicą albo coś takiego.
Poza tym przez długi czas ktoś inny jeździł moim golfem i nie wiedziałem co się dzieje z autem.
Ale teraz czeka mnie teraz długa podróż i nie chciałbym przepalić uszczelki pod głowicą albo coś takiego.