gOOzOl, wazne zeby chodzila dlugo i bez problemow
mi jak sie urwal waz przy samej srubie przy turbo, to mi magik to zrobil bez spawania i chodzilo przez pare mscy a potem zaczelo sie pocic ale przynajmniej wrocilem do domu
wezyk smarowania turbo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- gOOzOl
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
moj to sie tym razem chyba wyrobil na docisku i puszczal. niewazne bardziej martwie sie o moje turbo, luzy ma juz duze, to w sumie jedyna czesc niewymieniona pod maska. sam juz nie wiem ile ona ma nalatane.w sumie zeby zarznac turbo w 1Z to trzeba byc wyjatkowo zdolnym ale po tym co mi sie stalo ost z AAZ jestem w stanie uwierzyc we wszystko
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
gOOzOl, no ja nie mam seri a moje turbo nie ma lekko
pompuje w booscie przez pare sek po 1.5 bara ;D nie wiem czemu ale innym na tym sofcie trzyma jak trzeba a n-75 mam ok
pompuje w booscie przez pare sek po 1.5 bara ;D nie wiem czemu ale innym na tym sofcie trzyma jak trzeba a n-75 mam ok
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
witam gOOzOl, w moim mk2 stało sie to samo i ja rozwiązałem to trochę inaczej.Zakułem wężyk chydrauliczny (20 zł)jest on elastyczny,i na pewno nie pęknie.zakuli mi go w bytomiu,ale na Orzechu też jest firma zajmująca sie wężami chydraulicznymi.Jakby co to woże sobie taki 2-gi w bagażniku(tak na wszelki wypadek)
Niebieski demon