Skoda Fabia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Skoda Fabia
Panowie szybkie pytanie. Skoda Fabia 1.9 TDI 2005 rok (dwie literki czerwone). Silniki o jakim oznaczeniu były w niej montowane (nieczytelna wlepka w bagazniku).
w grę jeszcze wchodzi silnik 130 KM o oznaczeniu ASZ bo też w Fabiach z tego modelu (2005 r.) były montowane.
małe sprostowanie - zamiast AXR wkładali tam jeszcze stare ATD.
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2009 19:31 przez Sztomel, łącznie zmieniany 1 raz.
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Skoda Fabia
kumpel w pracy ma taką Fabinę z 2005 z motorem 1.9 TDI 101 koni i też ma czerwone DIBeBe_1 pisze:Panowie szybkie pytanie. Skoda Fabia 1.9 TDI 2005 rok (dwie literki czerwone). Silniki o jakim oznaczeniu były w niej montowane (nieczytelna wlepka w bagazniku).
[ Dodano: Sob 17 Sty, 2009 ]
sagon pisze:BeBe_1, w bagazniku powinna byc naklejka,obok dojazdowki.Tam byly wypisane wszystki dane auta lacznie z kodem silnika i jego moca.
i na obudowie rozrządu też powinien być jak nikt nie odkleił
i we wlepie na pierwszej stronie książki serwisowej jeżeli posiadasz oryginalną
[ Dodano: Sob 17 Sty, 2009 ]
130-tki były w modelach RSSztomel pisze:w grę jeszcze wchodzi silnik 130 KM o oznaczeniu ASZ bo też w Fabiach z tego modelu (2005 r.) były montowane.
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2009 21:58 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.
Książki nie mam. Wlepka jest na podłodze bagaznika i jest starta przez wykładzinę.
To chyba jest to bo przy 130 km zabierała by się trochę inaczej. Jest u mnie dopiero dwa dni i nie zdążyłem jej dokładnie obejrzeć. Ale przejrzę jeszcze wszystkie te miejsca.mettenos pisze:kumpel w pracy ma taką Fabinę z 2005 z motorem 1.9 TDI 101 koni i też ma czerwone DI
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
najprawdopodobniej masz wersję 101 konną, 130 były tylko w wersjach RS a 105 konne o ile się nie mylę wychodziły dopiero od 2007 rokuBeBe_1 pisze:Książki nie mam. Wlepka jest na podłodze bagaznika i jest starta przez wykładzinę.To chyba jest to bo przy 130 km zabierała by się trochę inaczej. Jest u mnie dopiero dwa dni i nie zdążyłem jej dokładnie obejrzeć. Ale przejrzę jeszcze wszystkie te miejsca.mettenos pisze:kumpel w pracy ma taką Fabinę z 2005 z motorem 1.9 TDI 101 koni i też ma czerwone DI
ale możesz mieć i wersję 90 konną - sorry rozpędziłem się - 90-tki nie miały czerw. DI
Ostatnio zmieniony sob sty 17, 2009 22:14 przez doggie, łącznie zmieniany 2 razy.