szukajac kabli od halogenow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
szukajac kabli od halogenow
Witam wszystkich!!! Mam mk3 1,9 tdi CL wiekszosc z was sadzi ze wiazki do halogenow byly pocigniete we wszystkich modelach wiec postanowilem zamontowac halogeny w moim golfiku.Zaczolem od konca przy wlotach w zderzaku i tam nic, nastepnie kostka nad chlodnica czy tam dochodzi szaro zolty kabel -niestety pusto , wiec przelacznik switel powinien do niego dochodzikabel na kostke z oznaczeniem nr 10 -i tam go nie ma
Prosze powiedzcie gzie go szukac!!
Prosze powiedzcie gzie go szukac!!
krzysztofuk
-
- Nowicjusz
sprawdze dzieki- tylko wydaje mi sie ze od kostki przelacznika swiatel powinie wychodzic do tyj kostki jakis kabelleoncio pisze:kolo silniczka wycieraczek powinna byc kostka wlasnie do halogenow
sprawdzilem ale tam jej nie ma
Ostatnio zmieniony sob sty 31, 2009 18:51 przez krzysztofuk, łącznie zmieniany 1 raz.
krzysztofuk
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
wiązka jest dzielona - od halogenów do skrzynki elektrycznej i od skrzynki do włacznika ...[/quoteleo... pisze:krzysztofuk pisze:zgadzam sie ale czym wlaczasz te halogeny
tak-ale porownalem moj przelacznik zdochodzaca do niego kostka z przelacznikiem od gti z orginalnym podlaczeniem halogenow . Do mojego w pozycji nr 10 nie ma kabla zas w tym drugim jest, wiec nie wiem czy musze ciagnac kabel od bezpiecznikow ?
krzysztofuk