Dziwne stukanie pod maska
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dziwne stukanie pod maska
Szukałam ale nie znalazłam czegoś takiego jak u mnie.Jako że nie znam się to opisze jak najprościej swój problem.Mianowicie podczas jazdy zaczęło mi cos stukać pod maska. Przy ruszaniu stuka i tak aż do 70km/h .Jak jadę 70 to wszystko jest ok ale po przekroczeniu tej prędkości stuka dalej aż do 80km/h. Jak już już jest wyższa prędkość to nie stuka. Aaaa i dodam ze gdy stuka i wcisnę sprzęgło to przestaje ale to moje autko pechowe z góry dziękuję za poradę.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
No to przegub zewnetrzny z lewej hahaha strony do wymiany a moze sama oslona przegubu jesli niedawno to zauważyłaś
Tu masz temat jak to zrobic http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 974#362974 poczytaj zobaczysz co i jak i mniej wiecej jakie koszty
ale chyba sama nie dasz radki
Tu masz temat jak to zrobic http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 974#362974 poczytaj zobaczysz co i jak i mniej wiecej jakie koszty
ale chyba sama nie dasz radki
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 01:50 przez osaVWosa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
To co on tak sciemnia paskudziasz?
Nie daj sie! Zmien na innego a jak zobaczy ze sie troche znasz to nie bedzie sciemnial tylko robil
Zrob ten przegub szybko bo mozesz autko unieruchomic i wtedy dopiero problem
Nie daj sie! Zmien na innego a jak zobaczy ze sie troche znasz to nie bedzie sciemnial tylko robil
Zrob ten przegub szybko bo mozesz autko unieruchomic i wtedy dopiero problem
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 01:55 przez osaVWosa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zmienie tylko ze drugiego takiego przystojnego to nie widzialam haha Jutro zmusze kogos do zajrzenia tu i tam przy tej mojej strzale i zobaczymy czy Twoja porada sie sprawdzi z gory dziekuje mam nadzieje ze to to bo z tego co mi wiadomo to nie bedzie to duzy wydatek.
Bo przy nim alkohol traci procenty
a czekolada jest bez smaku...
Hahahahahaha to albo Ci zalezy na zrobionym autku albo na przystojnym facecie?
Zastanow sie co wazniejsze?
Niech na poczatek zoboczy oslony gumowe przegubow jesli ktoras ma dziure lub popekana to wiadomo ze bedzie do roboty
Przegub jakies 150 robota z 100 nie jest dramatycznie
Zastanow sie co wazniejsze?
Niech na poczatek zoboczy oslony gumowe przegubow jesli ktoras ma dziure lub popekana to wiadomo ze bedzie do roboty
Przegub jakies 150 robota z 100 nie jest dramatycznie
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 01:59 przez osaVWosa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jak nie uszczelka pod glowica to hukowe ogrzewanie a tu zima idzie a ja jezdze w rekawiczkach haha na dodatek lusterko prawe mu opadlo jakos. Na szczescie dziala. W sumie nie z jego winy a z winy pijanego kolesia chodzacego cala droga po ktorym i maska troche zadrapana jest haha. Teraz sie z tego smieje ale przez pierwszy tydzien balam sie wsiadac za kierownie ;/
Bo przy nim alkohol traci procenty