Phanteon, to ,ze nowe auto nie ma znaczenia, ponoc to przypadlosci wiekszosci BXE nawet od nowosci, z calej stajni VW, dlatego zdecydowalem sie tez u Was napisac.phanteon pisze:-Balzak- pisze:są też takie dni że nie chce odpalić jak pare dni postoi 3,4 razy
Może aku Salvatore769,
To jest PDek. Całkiem inny silnik. W sumie dziwne, bo masz nowe auto prawie. Logi statyczne robione?
Na forum skody paru kolegow sie juz "poddalo i pisza, ze TTTM, nic takiego, nie przejmowac sie...Ja jednak bardzo chcialbym rozwiazac ten problem. Ktos napisal, ze skopany soft, wymiana pomoze, wymienilem na aktualny i NIC; ktos inny, ze to wina sterownika, no to pomyslalem, zeby ....wymienic sterownik, mimo to, iz nie wiem co za tym idzie, jaki koszt ?! Co myslicie? Ciekawe jest to, ze narazie nikt nie znalazl przczyny drgawek, DLACZEGO podryguje.
Stawiam butelke porzadnego koniaku temu, kto rozwiaze problem albo wskaze rozwiazanie
problemu podrygow na jalowym !!! Pozdrawiam.
P.S. Phanteon, niby dlaczego aku, malo albo nie rowny prad podaje ?? "A "logi statyczne" to dla mnie za trudne, nie wiem co to, musze troche poszukac, chyba, ze podpowiesz .