masz tego vaga to zrób logi statycznie, najlepiej jak tak telepielosdamianos pisze:Odebrałem po południu i usłyszałem- "jeździć"
001, 003, 004, 007, 013, 018, 023
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
To ma sens kolego. A czy miałeś również telepanie na jałowym "pod podłogą"?$iwy pisze:Może Ci się paliwo wraca do zbiornika?
U mnie występowało takie telepanie z rana ale okazało się że łącznik tzw. lizak był rozwalony ten który podpiera skrzynię od tyłu.
Najlepiej zrobić logi tak jak kolega mówił
Jak zapalałem rano auto to było czuć wibracje na nadwoziu.Nie było to nie wiadomo jak mocne ale wyczuwalne.losdamianos pisze:To ma sens kolego. A czy miałeś również telepanie na jałowym "pod podłogą"?$iwy pisze:Może Ci się paliwo wraca do zbiornika?
U mnie występowało takie telepanie z rana ale okazało się że łącznik tzw. lizak był rozwalony ten który podpiera skrzynię od tyłu.
Najlepiej zrobić logi tak jak kolega mówił
Coś nie trwałe te PD-ekicorben pisze:Zrobiłem regenerację pompek, poustawiali i jest już OK, chociaż jeszcze prawdopodobnie wałek rozrządu będzie do wymiany, wybite są krzywki właśnie od dwóch pompek (efekt jeżdżenia na byle jakim oleju)
I to tylko potwierdza powiedzenie że jak się dba to się ma Ale z drugiej strony faktem powszechnie znanym jest też że PD -eki nie są tak żywotne jak VP i bardzo wrażliwe na kiepskie paliwomettenos pisze:znam passka który ma ponad 500 tyś na fabrycznych pompkach, jak ktoś leje właściwy olej i paliwo to PD nie odstają żywotnością od VP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 248 gości