Nie wiem co to było ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie wiem co to było ??
Witam!!!
Teraz zima sie skonczyła i moglem wjechac na kanał. I tak mi sie spomniało ze na jednej połoscie miałem takie cus tylko ze zaczeło mi to drgac i gonic po połoscie wiec wziołem Flexsa i to rozciołem Mozecie mi powiedziec co to było i czy to jest potrzebne jezdze juz bez tego dosc długo i nic ale teraz bede wymieniał to sprzegło wiec moze wymienie cała połoske. Bo umnie nie dało sie tego zdiad trzeba było rozciac. A mam taka ksiazke Sam naprawiam Golf 2. Tam pisza ze to jaki ciezar rownowazacy cokolwiek to jest myslałem ze to temu bo ta połoska jest mniejsza a i znajduje sie na prawej a raczej znajdowała sie na prawej połosce.
Pozdrawiam MiChI
Teraz zima sie skonczyła i moglem wjechac na kanał. I tak mi sie spomniało ze na jednej połoscie miałem takie cus tylko ze zaczeło mi to drgac i gonic po połoscie wiec wziołem Flexsa i to rozciołem Mozecie mi powiedziec co to było i czy to jest potrzebne jezdze juz bez tego dosc długo i nic ale teraz bede wymieniał to sprzegło wiec moze wymienie cała połoske. Bo umnie nie dało sie tego zdiad trzeba było rozciac. A mam taka ksiazke Sam naprawiam Golf 2. Tam pisza ze to jaki ciezar rownowazacy cokolwiek to jest myslałem ze to temu bo ta połoska jest mniejsza a i znajduje sie na prawej a raczej znajdowała sie na prawej połosce.
Pozdrawiam MiChI
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Pozbyles sie niepotrzebnie ciezarka..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Witam to nie jest potrzebne według mnie.Wczoraj wymieniałem u siebie przekładnie kierowniczą bo mi z niej ciekło i przy okazji też to wywaliłem bo mi drżało strasznie przy ruszaniu.To jest właśnie ten ciężarek równoważący.Nie powinno się nic bez niego dziac,więc nie wiem czy jest sens coś z tym robic.
pozdrawiam
damcio151
[ Dodano: Nie Kwi 02, 2006 19:18 ]
a możę się mule
pozdrawiam
damcio151
[ Dodano: Nie Kwi 02, 2006 19:18 ]
a możę się mule
w zasadzie jest potrzebny, ale skoro i tak latał luźno to nie spełniał swojej roli.
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
Te łożyska nie padają tak od razu, ale jak będziesz miał możliwość to zalecam zmienić. A jak będziesz wyciągał skrzynie to proponuje profilaktycznie zmienić zimeringi przy półosiach no i sprawdź łożyska w półosiach bo nawet jak by ci się miały posypać za 20000 km to później jest to problematyczne.michi pisze:hmmm a ja juz kapke z tym jezdze kurde a jakie lozyska padaja w skrzyni oczywiscie ??
mozesz powiedziec jakie bo bede miał wyciagnieta skrzynke to wiesz moze jest wywalone to sie wymieni i odrazu dam nowa połoske
Pozdrawiam MiChI
A bijąca półośka działa podobie jak krzywa felga, też może rozłożyć łożuska na piaście
pozdrowienia el Kopyto