brak mocy tryb awaryjny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mi osobiście takie coś przytrafiło się dwa razy... w odstępie kilku miesięcy.. była zima zresztą no i dzisiaj... odcięło go przy 140 i turlał się jak gorzej niż golf 3 z 60KM.. o wyprzedzaniu nie było mowy. od razu do głowy mi przyszło, żeby go zostawić na jakiś czas wiec zajechałem do MCdonalda i w drodze powrotnej wszystko wróciło do normy.
druga sprawa u mnie jest taka, ze jego górna granica to 140/160 i ciężko z niego wycisnąć więcej. jest to 4 TDI 100KM a jego zakres jest taki jaki miałem wcześniej w 3D z ok 64KM przebieg 75k... trochę za wcześnie chyba dla niego. zaworek, zapchane przewody?
druga sprawa u mnie jest taka, ze jego górna granica to 140/160 i ciężko z niego wycisnąć więcej. jest to 4 TDI 100KM a jego zakres jest taki jaki miałem wcześniej w 3D z ok 64KM przebieg 75k... trochę za wcześnie chyba dla niego. zaworek, zapchane przewody?
Ostatnio zmieniony sob kwie 24, 2010 20:46 przez Foxter, łącznie zmieniany 1 raz.