przerywa, gaśnie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przerywa, gaśnie
co może być z moja ibizka, jadę spokojnie wczoraj a tu nagle czuje ze przestaje ciągnąc, już się domyślałem co jest bo kilka miesięcy temu już tak miałem, wciskam sprzęgło i gaśnie...
i tak kilka razy na odcinku około 60 kilometrów...
przeważnie po odpaleniu obroty lekko nierówne...
wiecie co to możne być??
silnik AFN
i tak kilka razy na odcinku około 60 kilometrów...
przeważnie po odpaleniu obroty lekko nierówne...
wiecie co to możne być??
silnik AFN
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
odswierze troche...
wymieniłem przekaznik 109 i zero poprawy, nadal przerywa, nie wiem czy to moze o czyms świadczyć ale był od dosyć ciepły po 30 km jazdy...
macie jakies inne sugestie co ze samochodem moze byc?
a moze to przytkany filtr paliwa? co prawda wymieniałem go jakies 20000 km temu ale kto wie...
wymieniłem przekaznik 109 i zero poprawy, nadal przerywa, nie wiem czy to moze o czyms świadczyć ale był od dosyć ciepły po 30 km jazdy...
macie jakies inne sugestie co ze samochodem moze byc?
a moze to przytkany filtr paliwa? co prawda wymieniałem go jakies 20000 km temu ale kto wie...
tak jak pisałem przekaznik 109 wymienilem na nowy i nic, ostatnio sie to bardzo nasililo do tego stopnia ze nie moglem przejechac nawet 500 metro...
juz nie mam sil na ten samochod
[ Dodano: 10 Cze 2010 15:24 ]
przypomniało mi sie cos, mechanik u ktorego bylem pare razy powiedzial ze ibiza ma w glupim miejscu usytuowany komputer a mianowicie w podszybiu tam gdzie zlatuje woda od wycieraczek jak pada, przeczyscil mi to i popsikal czyms ale mowil ze to na niewiele sie zda...
jak myslicie, to szarpanie moze byc spowodowane tym ze zbiera sie tam wilgoc i przestaje cos laczyc???
juz nie mam sil na ten samochod
[ Dodano: 10 Cze 2010 15:24 ]
przypomniało mi sie cos, mechanik u ktorego bylem pare razy powiedzial ze ibiza ma w glupim miejscu usytuowany komputer a mianowicie w podszybiu tam gdzie zlatuje woda od wycieraczek jak pada, przeczyscil mi to i popsikal czyms ale mowil ze to na niewiele sie zda...
jak myslicie, to szarpanie moze byc spowodowane tym ze zbiera sie tam wilgoc i przestaje cos laczyc???