GOLF 1.9 TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
GOLF 1.9 TDI
Witam !! Mam golfa 3 1.9 TDI 90KM z 96roku mam taki problem gdy przyspieszam do ok.120 wszystko jest ok slychac jak turbina pracuje i czuc ze sie jedzie ale tak jest do 120 pozniej nie ciagnie i jest koniec!! jak by mocy mu zabraklo nie slychac zeby turbina pracowala.Jak zwolnie tu juz wogole nie ma mocy bardzo wolno przyspiesza, ale jak wyłącze silnik i włącze go zpowrotem znowu jest moc i silnik pracuje normalnie!!! dopuki nie przekrocze 110 -120,wyzszych obrorow.Nie wiem co jest grane !! Proszę o Pomoc!!! Diekui !!
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: GOLF 1.9 TDI
nie ciagnie bo sie wlacza tryb awaryjny - czytaj oszczedzajacy auto podczas usterek. Jak pisze kolega wyzej jedz do diagnosty ktory zna sie na VAGu. Sprawdzi co nie tak, wymienisz i po klopocie. Pamietaj (nie wiem czy diagnosta ma dobra pamiec) aby po wymianie usterki ponownie podpiac VAGa i wykasowac bledy.marcinmk pisze:Witam !! Mam golfa 3 1.9 TDI 90KM z 96roku mam taki problem gdy przyspieszam do ok.120 wszystko jest ok slychac jak turbina pracuje i czuc ze sie jedzie ale tak jest do 120 pozniej nie ciagnie i jest koniec!!
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Przy filtrze powietrza, ida do niego przewody podcisnieniowe, jak pamietam chyba czarny, czerwony i niebieski.marcinmk pisze:Dzieki za szybka odpowiedź tylko gdzie sie znajduje pod maska ten zaworek N75????
Pozdro
Gitner
[ Dodano: Sro Kwi 19, 2006 1:34 pm ]
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ZAPRASZAM DO LEKTURY W DZIALE - DIESEL :D
Nie dalej jak przedwczoraj pisałem troche na taki sam temat
KLIKAJ TUTAJ ++++++ LINK +++++++
POWODZENIA
KLIKAJ TUTAJ ++++++ LINK +++++++
POWODZENIA
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Przy filtrze powietrza, ida do niego przewody podcisnieniowe, jak pamietam chyba czarny, czerwony i niebieski.Gitner pisze:marcinmk pisze:Dzieki za szybka odpowiedź tylko gdzie sie znajduje pod maska ten zaworek N75????
Pozdro
Gitner
dokladnie sprawdz najpierw te wezyki, u mnie byl jeden pekniety prawie na pol i byly takie same objawy i bledy na kompie jak przy padnietym zaworku N-75
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG