Dodanie turbosprezarki do golego diesla
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Stefan1717
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam mam pytanie mam golfa mk2 diesla i jak chce dodac turbosprezarka do niego czy cos nie uszkodze chodzi mi o wal albo korowody bo glowice tez wymieniam bo mam nie hydrauliczna bo mam wg przerobionego golfa bo mialem hydrauliczna a teraz mam niehydrauliczna z gory wielkie dzieki
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wolnossący diesel nie jest przystosowany do pracy z turbiną ,nie będę się wdawał w szczegóły ale założenie do niego turbiny skończy się notorycznym wywalaniem uszczelki pod głowicą i przegrzaniem.Zabieg nie opłacalny i z góry skazany na porażkęStefan1717 pisze:Witam mam pytanie mam golfa mk2 diesla i jak chce dodac turbosprezarka do niego
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Stefan1717, napisz temat na nowo bo tego belkotu sie nie da czytac poza tym moze lepiej nie pisz bo temat juz byl poruszany, taniej Ci wyjdzie zmienic silnik
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG