Regeneracja PD - konieczna synchronizacja?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- dieselforum
- Nowicjusz
- Kontakt:
kolego,wybacz ale możesz mi wytłumaczyc co to znaczy-"ustawienia nacisku krzywki na sprężynę pompowtryskiwacza"??
jakkolwiek próbuje to nie pojmuje
zapewne miałeś na mysli standardowe zakładanie dżwigienek pompowtryskiwaczy po osadzeniu wtrysków w gnieżdzie -przecież tych nakrętek się nie luzuje...nie ma takiej potzreby no ale kazdy orze jak może pozdrowionka
jakkolwiek próbuje to nie pojmuje
zapewne miałeś na mysli standardowe zakładanie dżwigienek pompowtryskiwaczy po osadzeniu wtrysków w gnieżdzie -przecież tych nakrętek się nie luzuje...nie ma takiej potzreby no ale kazdy orze jak może pozdrowionka
- pinstonvw
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mam na myśli ten zabieg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/764 ... 28538.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wiem, że każdy orze jak może. Nowe jak i regenerowane pompki z reguły przechodziły u mnie ten etap regulacji. To może ja już nie będę się wypowiadał na ten temat nie lubię robić zamieszania.
Wiem, że każdy orze jak może. Nowe jak i regenerowane pompki z reguły przechodziły u mnie ten etap regulacji. To może ja już nie będę się wypowiadał na ten temat nie lubię robić zamieszania.
...
pinstonvw, tak, na tym etapie pozostanmy, bo nic nie zarobimy...niech sobie ustawiają nie odkrecając tych śrub
moze to troszke rozjasni sprawe co ustawiamy przy wymianie PD: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.ph ... ight=#1844
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to