Jaki wskaźnik doładaownia i jak zainstalować w MK2 (1V i 1RJ
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki wskaźnik doładaownia i jak zainstalować w MK2 (1V i 1RJ
Witam. Jaki wskaźnik kupić (jakie Wy macie ) czy taki z allegro może być . I jak go zainstalować w MK2 silnik 1V i 1RJ ?? Szukałem na forum nie znalazłem dokładnie tego czego szukałem. Pozdro 4All!!
There's a plan to make all of this rigth...
Velocity & Acceleration - It's my addiction....
Velocity & Acceleration - It's my addiction....
no to znowu sie spotykamy popatrzałbyś w szukajce i znajdziesz wszystko. wskaźnik w JR to pryszcz, montujesz trójnik w wężyku idącym z kolektora do pompy i tam wpinasz wskaźnik. w 1V trza porzeźbić bo tego przewodu tam nie ma. w innym miejscu albo dziura w kolektorze i jakiś cycek żeby sie dało rurke podpiąć. a wskaźnik zależy jaki wypatrzysz, na allegro są po 50-80 zł wyskalowane w PSI albo w Bar ( ten ostatni lepszy )
PS : no to myśle że teraz zasłużyłem na punkcik a nawet 2
PS : no to myśle że teraz zasłużyłem na punkcik a nawet 2
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
ciekawe czy nie ma tam juz gotowego otworu w kolektorze. w 1.9 td u Rapixa bylo wyjscie z kolektora tylko zaslepioneCinek pisze:w innym miejscu albo dziura w kolektorze i jakiś cycek żeby sie dało rurke podpiąć.
McMann, sprawdz, na kolektorze, po stronie pompy paliwa czy nie masz takiego wystajacego bolca, jesli masz to w to miejsce podlaczysz wskaznik
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]