Inne rolki rozrządu marki INA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dzień dobry , kupiłem wczoraj zestaw do wymiany rozrządu marki Contitech wszystko jest ok za wyjątkiem dwóch małych rolek na dole na zdjęciu ,które bardzo lekko się obracają w stosunku do tych starych u góry na zdjęciu i mają w oznaczeniu dodane po kropce 01 . Czy to jest jakaś podróba czy wszystko jest ok. Dziękuje , pozdrawiam
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Bo nie są zabrudzone jak stare i nie mają zużytych łożysk, więc nie wiem co w tym dziwnego.waldek_35 pisze:,które bardzo lekko się obracają w stosunku do tych starych u góry na zdjęciu
F-227242.01 może oznaczenie nowej serii, albo jaki grzyb, fakt że wg katalogu się zgadza, że to INA
Motor: 1.9 TDI / 1.9 SDI AGP/AQM
Medidas: 28.5 X 29 MM
Reemplaza A:
Contiene:
Equivalencia: SKF VKM 21004 / HUTCH.HEG105
Original: 58109244
Rotación: B
Zaniepokoiło mnie to że na allegro czy w całym internecie takich w zestawach rozrządu nie oferują
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Bo walą numerami z katalogów jakie mają Chyba nie sądzisz, że otwierają każde pudełko i spisują numer seriiwaldek_35 pisze:Zaniepokoiło mnie to że na allegro czy w całym internecie takich w zestawach rozrządu nie oferują
Jak kupowałem pierwszy zestaw rozrządu Ruville to w pudełkach były rolki INA I napinacz made in Canada W tym roku kupowałem zestaw INA i w środku takie same rolki jak poprzednio i napinacz made in Canada Numery rolek też się różniły jedne były made in Germany drugie made in slovakja