czyżby pompa???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: czyżby pompa???
czy chodzi o taką modyfikacje pina???
http://allegro.pl/boost-pin-boostpin-z- ... 57878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/boost-pin-boostpin-z- ... 57878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
pompa od 1,9 td wszczepiona kaziu hula jak pzecinak. tylko troszke ciężej odpala niż wcześniej macie może jakieś porady??? Zauważyłem że jak pale chwile po zgeszeniu łapie od strzała a jakchwile postoi to musze dłużej kręcić....czyżby chwytał gdzieś powietrze...
czyżby pompa???
Mam problem: mój golf mk2 pali mi ok 10-12l/100km. Ponadto po rozgrzaniu sam przyspiesza obroty, cieknie pompa z przyspieszacza, bardzo wolno schodzi z obrotów po rozgrzaniu. Na przeglądzie mechanik powiedział mi, że winny jest tłokorozdzielacz. Czy to może być tego przyczyna?
Gdzie najtaniej kupię oryginalne części?
Gdzie najtaniej kupię oryginalne części?
Ostatnio zmieniony sob sie 27, 2011 08:52 przez look1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
czyżby pompa???
Niekoniecznie.gongol6 pisze:czyżby chwytał gdzieś powietrze
Trzeba ustawić kąt wtrysku.Niestety z tym,to już do mechaniora lub pompiarza musisz się udać...no chyba,że posiadasz lampę stroboskopową lub czujnik zegarowy
A może przewody paliwowe mają gdzieś dziurkę lub filtr paliwa. U ojca w passacie z aaz-em tak było.gongol6 pisze:pompa od 1,9 td wszczepiona kaziu hula jak pzecinak. tylko troszke ciężej odpala niż wcześniej macie może jakieś porady??? Zauważyłem że jak pale chwile po zgeszeniu łapie od strzała a jakchwile postoi to musze dłużej kręcić....czyżby chwytał gdzieś powietrze...