Jakie nr mają seryjne wtryskiwacze od 1Z ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jakie nr mają seryjne wtryskiwacze od 1Z ??
Może mi ktoś powiedzieć ..
Jaki nr VW mają wtryskiwacze stosowane w silniku 1,9TDI 1Z 90KM z 1995 roku ??
I jaki nr ma wtrysk sterujący od tego samego motorka ??
Muszę zakupić bo padł sterujący
Pozdrooooo
Jaki nr VW mają wtryskiwacze stosowane w silniku 1,9TDI 1Z 90KM z 1995 roku ??
I jaki nr ma wtrysk sterujący od tego samego motorka ??
Muszę zakupić bo padł sterujący
Pozdrooooo
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Sterujacy: 028 130 201 J
Pozostale: 028 130 201 G
Pozdro
Gitner
Pozostale: 028 130 201 G
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wielkie dzięki Gitner
Dzisiaj jeszcze jade do znajomego tym razem już na prawdziwego VAG'a i jeszcze raz obadamy - wtryski - co prawda używane ale OK mam już w drodze i jak będzie trzeba to wymianka i powinno być OK ..
Pozdrooo
Dzisiaj jeszcze jade do znajomego tym razem już na prawdziwego VAG'a i jeszcze raz obadamy - wtryski - co prawda używane ale OK mam już w drodze i jak będzie trzeba to wymianka i powinno być OK ..
Pozdrooo
Było: MK2 1,6 / MK3 GT TDI-VP / PASSAT B5 TDI-PD / Jest: PASSAT B6 TDI-CR / Lupo 1,0 / MK4 1,4 16V
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tylko sprawdz w silniku te wtryski abys za jakis czas znowusz niesz szukal kplRazal pisze:Wielkie dzięki Gitner
Pozdrooo
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
BruceLee30 pisze:tylko sprawdz w silniku te wtryski abys za jakis czas znowusz niesz szukal kplRazal pisze:Wielkie dzięki Gitner
Pozdrooo
Co masz na myśli ?? Że te co kupie mogą być lipa ?? Nie rozumię ... tego 'sprawdz w silniku te wtryski abys za jakis czas znowusz niesz szukal '
-
- VW Baron
No chodzi chyba o to aby od razu wsadzic w silnik i przetestowac + VAG.. jesli beda juz jakies odchylki od norm moze oznaczac ze sa zmeczone zyciem.. tak to rozumiem i tak ja bym zrobil.. Razal ile dales za wtryski?Razal pisze:Co masz na myśli ?? Że te co kupie mogą być lipa ?? Nie rozumię ... tego 'sprawdz w silniku te wtryski abys za jakis czas znowusz niesz szukal '
Pozdro
Gitner[/b]
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
- Razal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kupiłem od znajomego 1szt. - wtrysk sterujący - takie same numery VAG - dałem za niego 50zł - w razie czego mogę oddaćGitner pisze:No chodzi chyba o to aby od razu wsadzic w silnik i przetestowac + VAG.. jesli beda juz jakies odchylki od norm moze oznaczac ze sa zmeczone zyciem.. tak to rozumiem i tak ja bym zrobil.. Razal ile dales za wtryski?Razal pisze:Co masz na myśli ?? Że te co kupie mogą być lipa ?? Nie rozumię ... tego 'sprawdz w silniku te wtryski abys za jakis czas znowusz niesz szukal '
Pozdro
Gitner[/b]
Powiedzcie - czy ten wtrysk można jakoś oczyścić przed założeniem itp... ?? czy wkładać tak jak jest i gra... Uszczelnienie już mam nowe pod niego ...
Pozdrooooooo
-
- VW Baron
Nalezy go wyczyscic by jakis syf nie polecial z paliwem.. moze przeplucz go ropa i najlepiej wysuszyc kompresorkiem.. jest tez jakis srodek do plukania wtryskow, bylo na forum ale nie szukalem teraz..Razal pisze:Powiedzcie - czy ten wtrysk można jakoś oczyścić przed założeniem itp... ?? czy wkładać tak jak jest i gra... Uszczelnienie już mam nowe pod niego ...
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R