Jakbyś mógł kolego opisać to w tym temacie to byłbym bardzo wdzięczny, może się twoja cenna porada przydać nie tylko mi ale i innymarka10 pisze:Zadzwoń to powiem co masz zrobić.
Tel; 797384613
PozdraVWiam.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jakbyś mógł kolego opisać to w tym temacie to byłbym bardzo wdzięczny, może się twoja cenna porada przydać nie tylko mi ale i innymarka10 pisze:Zadzwoń to powiem co masz zrobić.
Tel; 797384613
arka10, Ty zawsze z tym telefonem...arka10 pisze:Zadzwoń to powiem co masz zrobić.
Tel; 797384613
Otóż to.czakulec1825 pisze:Jakbyś mógł kolego opisać to w tym temacie to byłbym bardzo wdzięczny, może się twoja cenna porada przydać nie tylko mi ale i innym
Najprawdopodobniejczakulec1825 pisze:to że jest zapowietrzona?
Tak, tylko tyle żeby się uszczelka ukazała.Michał_1977 pisze:czakulec1825, mam nadzieję,że całej głowiczki nie wyjmowałeś,tylko wysunąłeś tak,żeby sam oring się ukazał,tak?
Można właśnie strzykawą,ale jak już masz gruszkę,to więcej nic Ci nie trzeba.czakulec1825 pisze:@Q_mac w jaki sposób to zrobić?
Elektrozawór pyka, jest możliwość że się oring podwinął i przez to nie podaje aż na wtryskiwacze?Q_mac pisze:sprawdź czy elektrozawor "pyka" może sobie zwarłeś przez przypadek ? Jak to nie pomoże to sorry, ale operacja wymiany oringu się nie powiodła...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 174 gości