Gdzie i jaki ON Tankujecie ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- damian1314
- Mały gagatek
Teraz niestety bardzo ciezko kupic OO bez papierka ze masz w domu piec na OO. Sam chetnie bym kupil kilkaset litrow (tzn na zime to nie) ale nie mam skad
- darwaz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kupisz na legalu, tylko już jazda jest przypałowa. Jak się czyste OR zaleje to tak zapierdziela frytkami za autem że wszyscy wiedzą co zalałeś. No i na czystym OR auto jest trochę słabsze, czuć to w wolnossącym aucie bardziej, w TDI praktycznie zero różnicy.
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: Gdzie i jaki ON Tankujecie ???
normlnie kupujesz tylko dowód osobisty trzeba pokazać ( nic nie pisze o tym jaki..... ) , tyle ze ja jak bralem to min 1000l i po 2.6 to na kilka miesiecy mi starczylo w osobówcedamian1314 pisze:Teraz niestety bardzo ciezko kupic OO bez papierka ze masz w domu piec na OO. Sam chetnie bym kupil kilkaset litrow (tzn na zime to nie) ale nie mam skad
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- damian1314
- Mały gagatek
darwaz, miałem na myśli OO a nie OR. Raz zatankowałem OR tak na test, 20 litrów OR i 10 ropki, ale smród z wydechu mnie zniechęcił
VW_seller, a z jakiego województwa jesteś? Ja aż 1000l to bym nie brał, ale tak z 300 bardzo chętnie.
VW_seller, a z jakiego województwa jesteś? Ja aż 1000l to bym nie brał, ale tak z 300 bardzo chętnie.
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Panowie zdaje się jest to temat o ON a nie innych wynalazkach, proszę przenieść te dyskusję do odpowiedniego tematu który już istnieje, a tu skupić się na temacie którego tytuł to Gdzie i jaki ON Tankujecie???