silnik przerywa w zakresie 3200-4000rpm
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Miałeś bąbelki w przezroczystych przewodach paliwowych? U mnie od zakupu golfa kilka zawsze się pokazywało przy przegazowaniu i myślałem że to normalne, ale przy przekładce silnika do innej budy wszystko zrobiłem na tip top (nowe obejmy przy filtrze i przy baku, nowy zaworek w filtrze paliwa i nowe przewody przy pompie) i żadnego pęcherzyka już nie mammavric pisze:Nie wiem czy sam filtr był przyczyną czy jakieś nieszczelności na wężykach przy filtrze ale skaś dostawało się powietrze do układu paliwowego
Dobrze gada, te autka zasługują żeby choć na starość spuścić je z kagańca i żeby odetchnęły pełną piersią po latach dławienia.arwam pisze:się podkręca ciśnienie na turbo i dakwę do konktretnego dymiania i auto wtedy dopiero zaczyna żyć
arwam, dymienia nie ma przynajmniej nie widac nic w lusterku, a i turbo nie jest jeszcze jakos znacznie podniesione chyba, więc jakis zapas jeszcze jest jak by mi brakowalo na dzień dzisiejszy dawka jest naprawde minimalnie ruszona, pin max wycieciem i turbo na 0,8bar. Pojerzdze, bedzie mało to się znowu cos pokreci
piori, no właśnie u mnie od kiedy mam golfa zawsze jakis babelek powietrza w przewodzie sie przewinął, ale w momencie wymiany filtra zauważyłem że w przewodach to mam piane. Od wymiany narazie nie zauważyłem jeszcze zadnego bombelka powietrza.
piori, no właśnie u mnie od kiedy mam golfa zawsze jakis babelek powietrza w przewodzie sie przewinął, ale w momencie wymiany filtra zauważyłem że w przewodach to mam piane. Od wymiany narazie nie zauważyłem jeszcze zadnego bombelka powietrza.