pompowtryski
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
pompowtryski
Detektor miałeś racje z tych pompek nic nie będzie tuner wczoraj walczył prawie dwie godziny wszystko poustawiał ale auto za holere nie chciało zapalić a jak już zapali to zaraz gaśnie nawet na plaka nic z tego mam mi załatwić alki i bryka wczoraj utkneła we Wrocławiu i autobusem do domu.
pompowtryski
człowiek uczy się nabłędach teraz jesteś bogatszy w wiedze jeśli chodzi o pompki AG
oraz masz za sobą kolejne doświadczenie ze swoim autem
oraz masz za sobą kolejne doświadczenie ze swoim autem
W zasadzie, w życiu można dojść do wszystkiego. Ale dojechać łatwiej.
pompowtryski
czy miałeś już okazję się przejechać ? napisz jakie wrażenia, czy czujesz różnice bo każde pompki
da rade ogarnąć do każdego silnika ale jestem ciekawy czy odczuwasz spadek mocy na tych pompkach. Nie chce mi się wierzyć żeby auto z twoim silnikiem na pompkach AG
zbierało się tak samo jak na oryginalnych pompkach które montowali w AJM-ach.
Czekam na opis wrażeń z pierwszych jazd na "nowych" pompkach.
da rade ogarnąć do każdego silnika ale jestem ciekawy czy odczuwasz spadek mocy na tych pompkach. Nie chce mi się wierzyć żeby auto z twoim silnikiem na pompkach AG
zbierało się tak samo jak na oryginalnych pompkach które montowali w AJM-ach.
Czekam na opis wrażeń z pierwszych jazd na "nowych" pompkach.
pompowtryski
Dzisiaj odebrałem auto pali ok zapiepsza ok chodzi cichutko robione w dynfosie u Mirasa we Wrocławiu
pompowtryski
ale 200 tys km to nic strasznego. Kuzyn mial AUY taki jak ja mam i kupil auto to mialo 280 tys k a jak sprzedawal to 670 tys i jakos chodzily dobrze. Dobre paliwo lejesz.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
pompowtryski
witek690 miałeś wcześniej już wgranego jakiegoś wirusa i jaką moc ma obecnie twoje auto ?