Pukają po wymianie szklanki popychaczy w Golf IV 1,9 TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Looknij na post w którym Rufus111 podaje str allegro gdzie kupił szklanki... jest tam Nr oryginału : INA 420 0022 10 a te pasują tak jak wyżej napisałem
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
lipa kupił tansze do 1z ahu afn pomimo ze ,,,,,, ehhh lipa
Fahoo pisze:lipa kupił
Koledzy śledzę temat i z ciekawości poszedłem sprawdzić jaki nr na opakowaniu mam u siebie bo wymieniałem szklanki jakieś 4 m-ce temu. No i na opakowaniu pisze INA 420 0022 10. Jak zmieniałem to porównywałem je ze starymi i były identyczne. Zrobiłem na nich już 8 tys km i nic nie stuka, nic nie puka, silnik ładnie pracuje. Więc nie wiem jak to się ma do waszych wypowiedzi. Autko to Golf IV ALHprzemlin pisze:Złe kupił
ALH + 205 + CHIP 140KM/318Nm
- Łuki_79
- Forum Master
- Lokalizacja: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡__ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* wieś w POS
Prawda,katalog Fota również "mówi",że masz mieć takie jak tutaj masz podane przez kolegę przemlin, http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic ... kod=260630" onclick="window.open(this.href);return false;przemlin pisze:Złe kupił
Te co masz są od
Podsumowując czeka ciebie wymiana nowych popychaczyFahoo pisze: 1z ahu afn
te od afn 1z ahu sa tansze i inny wymiar agr alh asv inne drozsze
Inny wymiar?? to widocznie mam głowicę od innego silnikaFahoo pisze:te od afn 1z ahu sa tansze i inny wymiar
I waga inna...a katalog ic podaje ze wymiar ten sam... ostatnio kupowałem drązki keirownicze, sa dwie długosci drążków , kupiłem te dłuższe i pasowały ale...drązki mają przetoczenie na manszete zeby opaske zacisnąć i k... nowy drązek który kupiłem, przetoczenie na manszete miał mniejszą srednice.. musiałem lekko naciać zeby dobrze sie trzymała manszeta, także wychodziło by że sa trzy rodzaje drązków do golfa IV ,,, także trzeba uważac.
Ostatnio zmieniony sob paź 15, 2011 23:10 przez przemlin, łącznie zmieniany 1 raz.
W czwartek bede je wymieniał, takze jak ktoś bedzie chciał praktycznie nowe szkalnki o nr INA 420 0022 10 to sprzedam za naprawde dobre pieniądze.
Rufus111, a nie chcesz nowych asv alh agr? najechane 10km
- Łuki_79
- Forum Master
- Lokalizacja: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡__ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* wieś w POS
Różnica między popychaczami o których mowa w temacie http://motofocus.pl/nowosci/2195/wazna- ... zy-zaworow" onclick="window.open(this.href);return false;
Wszedłem na str IC i czemu w zakładce zastosowanie jest golf z silnikiem AGR i ALH? Mowa o popychaczach INA 420 0022 10. Zrobiłem na nich 8 tys i nic nie stuka
deskjet, bo za pewne lejesz jakis gesty syfny olej
Re: Pukają po wymianie szklanki popychaczy w Golf IV 1,9 TDI
nie, nie juz mam nauczkę i kupie takie jakie powinny być, bo wkońcu śróby mi sie wyrobią na panewkach i mi wałek wyskoczy