TAK 108 - wiem bo przerabiałem ten temat na własnej skórze - w nim jest taka zapadka która reaguje jak jest zimno i załącza świeczkiinek01 pisze:Co nie w kabinie ? Bezpiecznik swiec podgrz. komory spalania ?dziechu pisze:Nie w kabinie, znajduje sie mniej wiecej nad serwem hamulcow
Litosci ludzie !!
W TDI bezp ten jest powyzej tablicy z przekaznikami.
W komorze moze byc bezp. dodatkowego podgrzewania plynu, lub (podobno) wentylatorow...
[ Dodano: Czw Kwi 06, 2006 22:52 ]108 ?Razal pisze: TEŻ i ma numer 108
http://forum.vwgolf.pl/download.php?id=14135
102, 103, 104, 142, ale 108 ?
U mnie w 1Z z 95 roku nad skrzynką przekaźników nie ma żadnego bezpiecznika 80A większego od zwykłaych - wiem o jaki chodzi bo już ten temat mocno przerabiałem zimą .
Wszystkie źródła z których korzystałem w obecnym czasie wskazały na skrzyneczkę w okolicy pompy hamulcowej, a raczej zbiornika z płynem chłodzącym - i jest tam dokłądnie podobna puszczka jak na pierwszej focie - jest tam bezpiecznik blaszkowy też jak na focie oraz dodatkowo bezpiecznik mały płytkowy - wszystko przykryte przeźroczystym dekielkiem - koledze tego brakuje i dlatego tak to wygląda jak wygląda - a w skrzynce nie mam nawet miejsca na duży bezpiecznik 80A
Pozdro..