Oil Press! Stop motor! manual service - Kontrolka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Oil Press! Stop motor! manual service - Kontrolka
Co filtra Filtrona to już widziałem jak w mało widocznym miejscu na filtrze niby MANNa był nadrukowana nazwa Filtrona, i z tego co wiem to nie tylko dla niego robi filtry, pewnie nie wszystkie ale być może jakieś tylko modele, może też jest innej jakości ale ja osobiście w różnych autach śmigałem na filtrach Filtrona i nigdy żadnego problemu nie było z rozklejeniem itp. w przypadku samego wkładu jak w np. w 1.9 TDI elegancko można obejrzeć bebechy, żeberka
Re: Oil Press! Stop motor! manual service - Kontrolka
Edzio sorki ale nie jestem fachowcem, moje auto to T5, stwierdzono dostawianie sie paliwa do oleju, potwierdzeniem był za wysoki stan oleju, i zapach oleju.
Serwis podał mi informacje że została wymieniona uszczelka pod pompa wysokiego ciśnienia
Serwis podał mi informacje że została wymieniona uszczelka pod pompa wysokiego ciśnienia
Oil Press! Stop motor! manual service - Kontrolka
Jak T5 to jak najbardziej realne, uszczelka na pompie tandem ,po prostu ten rok skojarzyłem jeszcze z T4.