Jaki nowy centralnie umieszczony Intercooler do 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
woda jest jednym z najlepszych odbiorników ciepła, ale twoje rozwiązanie ma jedną wade - koło chlapiąc niesamowicie brudzi i zapycha ICka..lepiej zrobić na niego natrysk wody który będzie uruchamiał sie przy wciśnięciu pedału gazu w podłogę i nacięcie nadkola aby powietrze które wejdzie miało ujściecowboy pisze:a ja mam pytanie, czy tego oryginalnego nie da się polepszyć - jakieś powietrze na niego nakierować?
ja mam na razie tunning w postaci braku nadkola plastiokwego nad lewym kołem - i koło w czasie deszczu rzuca wodą na IC
[ Dodano: 06 Cze 2006 12:42 ]
Rafit pisze:Ale ja napewno biorę, bo pilnie mi potrzebne, bo bez tego nie mogę złożyć auta do kupy i oddać do lakiernikaJak by Rafit nie brał to ja bardzo chetnie wezme... Jak by cos daj znac... ja biore na 100%
panowie...IC sprzedaje bez rur !!!! dolot mam wykonany z nierdzewki..niech ktoś zadzwoni do MG i sie dowie ile takie cuś jest warte..w komplecie do ICka oddam weże - przejściówka z 50mm na 45mm..zaletą ICka jest fakt iż cały jest wykonany z alu...fotki wkrótce
no to ja wiem o tym ale nie jeżdze po błocie i często go myje docelowo założe to nakole ale jakąś nakierowanie powietrza tyz wykombinuje...woda jest jednym z najlepszych odbiorników ciepła, ale twoje rozwiązanie ma jedną wade - koło chlapiąc niesamowicie brudzi i zapycha ICka..lepiej zrobić na niego natrysk wody który będzie uruchamiał sie przy wciśnięciu pedału gazu w podłogę i nacięcie nadkola aby powietrze które wejdzie miało ujście