moje pierwsze pomiary VAG-COM

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
cowboy
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: cowboy » pn lip 24, 2006 22:05

mirass pisze:musze przerabiac belke aby go włożyć plus nowe rury, wiec w sobotę zaczynam prace
mirass, i jak tam prace? siedzi juz ten byk z T5 ?

bedziesz na vwmanii ? chetnie oblookam jak to wygląda, bede miał lapa i fejsa wiec jak chcesz mozemy trzasnac jakiś pomiar :)

mirass
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: mirass » śr lip 26, 2006 00:23

cowboy pisze:
mirass pisze:musze przerabiac belke aby go włożyć plus nowe rury, wiec w sobotę zaczynam prace
mirass, i jak tam prace? siedzi juz ten byk z T5 ?

bedziesz na vwmanii ? chetnie oblookam jak to wygląda, bede miał lapa i fejsa wiec jak chcesz mozemy trzasnac jakiś pomiar :)
na manii nie bede bo moja siostra ma ślub tydzień później i musze pomóc w domu..IC jeszcze nie siedzi.Wczoraj ukończyłem projekt orurowania i w tym tygodniu zostaje zlecone wygięcie rur - niestety nie da sie załatwić tego w tej cenie ot tak. Myslę ze do 15 sierpnia bedzie juz wszystko podmaską - jak wrocę znad morza

jestes chetny na rury które obecnei są pod moją maską pod IC od BMW 1,8 TDS oraz pod e39?

www.vagtune.pl tel. 502730289

Awatar użytkownika
cowboy
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: cowboy » śr lip 26, 2006 09:40

do 15 sierpnia bedzie juz wszystko podmaską - jak wrocę znad morza

jestes chetny na rury które obecnei są pod moją maską pod IC od BMW 1,8 TDS oraz pod e39?
w okolicach 15-19 sierpnia pewnie bede w okolicach Wro to chetnie bym sie spotkał i zobaczył to wszytsko to obgadamy temat i kwestie ceny - interesuje mnie takie plug & play coby nie ciąć zbytnio w zderzaku - w razie czego żeby móc swobodnie wrócić do oryginału

dodam że mam chłodnice od klimy więc już jest ciasniej..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”