Co dać koło dwumasowe czy sztywne koło zamachowe?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam wszystkim, mam małe pytanko....
kupiłam lampy REFLEKTORY VW GOLF 3 RINGI ANGEL EYES CHROM, i wszystko jest oki, gdyby nie maly problem, chcem by się świeciły ringi i mam tam luzne kable nie podłączone do kostki, a kable od lampy sa zgrzane i pasują do orginalnej wtyczki, a co z kablami od ringów jak mam je podłączyć, czy są jakieś kostki przejściowe?
Pomocy chlopaki...
http://www.allegro.pl/ite...eyes_chrom.html
kupiłam lampy REFLEKTORY VW GOLF 3 RINGI ANGEL EYES CHROM, i wszystko jest oki, gdyby nie maly problem, chcem by się świeciły ringi i mam tam luzne kable nie podłączone do kostki, a kable od lampy sa zgrzane i pasują do orginalnej wtyczki, a co z kablami od ringów jak mam je podłączyć, czy są jakieś kostki przejściowe?
Pomocy chlopaki...
http://www.allegro.pl/ite...eyes_chrom.html
-
- Nowicjusz
wiem, ale tam nikt nie odpisuje, a co myslisz ze nie dam rady, kolory sa na kablach to co za problem klucz 8 nasadowy i cheja...to nie takie trudne, tyle co z tymi ringami wolabym taki rozgaleznik, ale czy cos takiego istnieje, bo nie chce rozcinac i tam lutowac bo to lipa zawsze jak sie to tasma izolacyjna zrobi
-
- Nowicjusz
http://www.allegro.pl/item520787069_ref ... chrom.htmlAudik pisze:O takich rozgałęznikach to ja nie słyszał,ale same ringi powinny iśc pod postojówki,ale wydaje mnie sie ze nie powinno sie robić takich mecyji,podpinasz pod ori kostki i powinno działać,jak napisałem link sie nie otwiera więc nawet kolorowego ani żadnego pojęcia nie mam o jakie luźne kostki chodzi.
Hmmm...kostak jest normalna tak przy zwyklych lampach i luzne 3 kable do 2 ringow i diody...
-
- Nowicjusz
Przeczytałem koledzy wszystkie postu tu i na forum TDi i wychodzi na to że chyba lepiej wsadzić dwumas czyli to co jest. Tylko moje pytanie, autko ma program + docelowo wtryski 216, spodziewam sie okolo 149 KM .Jaki dwumas i sprzeglo polecacie zeby sie nie uslizgiwalo i zeby dwumas wytrzymal docelowa moc. Modele jak i firmy mile widziane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Powiem Ci,że nie wiem.Nie robiłem nigdy takiego swapa i nie chcę Cie wprowadzać w błąd.
Mnie się wydaje,że powinno pasować.Ale pewności nie mam.
Może wypowie się ktoś,kto to przerabiał.Jedno wiem na pewno.Te od AFNa są o niebo trwalsze od tych pózniejszych.
Mnie się wydaje,że powinno pasować.Ale pewności nie mam.
Może wypowie się ktoś,kto to przerabiał.Jedno wiem na pewno.Te od AFNa są o niebo trwalsze od tych pózniejszych.
Ostatnio zmieniony sob mar 28, 2009 16:52 przez sagon, łącznie zmieniany 1 raz.
AFN 165,5@380,8