tak i to najlepiej umyc ta czesc silnika jakim karcherem ze srodkiem, kup do tego nowe podkladki pod wtryski, cala robote rob na wychlodzonym silnikuAdamm pisze:ja u siebie wyjmowalem wtryski i robota to pikus
trzeba je wykrecic ale najlepiej by bylo najpierw sprezonym powietrzem wydmuchac caly syf wokol nich zeby Ci sie nic do srodka nie sypalo.
Golf 3 1,9TDI 1Z -dziwne szarpnięcia w czasie przyspieszania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Arczi
- Użytkownik
- Kontakt:
Chyba mam ten sam problem. Mianowicie podczes jazdy zapala się kontrolka od świec zarowych z jednoznacznym szarpnieciem a ostatnio to mi podczas jazdy silnik zgasł aha a po czym poznac który to wtrysk sterujący ?? a ten zaworek o którym pisaliście to on jest na filtrze paliwa tak ?? musze to posprawdzać
[ Dodano: Sro Cze 28, 2006 21:24 ]
Próbowałem ostatnio popukac po wtrysku ale chodzi normalnie ale ostatnio znowu mi auto zgasło aha a jak odpowietrzyłem wtryski to przez 300 km był spokój ale znowu się to nasila chyba wymienie filtr paliwa a pozniej pojade najwyżej do serwisu bosha tam chyba maja vag-a ??tylko ciekawe ile mnie skasują za podłączenie.
[ Dodano: Sro Cze 28, 2006 21:24 ]
Próbowałem ostatnio popukac po wtrysku ale chodzi normalnie ale ostatnio znowu mi auto zgasło aha a jak odpowietrzyłem wtryski to przez 300 km był spokój ale znowu się to nasila chyba wymienie filtr paliwa a pozniej pojade najwyżej do serwisu bosha tam chyba maja vag-a ??tylko ciekawe ile mnie skasują za podłączenie.