kaczor4011, spoko juz go sprawdzałem !!! i jest cały i juz od piątku zamontowany !!! TYlko jeszcze te cholerne orurowanie !!! :/
Krzylu, masz go dość nisko :PP ja mam wąskie zdesie i na takich zostaje ) wiec umieściłem go tak jak czerwony prostokąt na foto !!:)
Tylko powiedzcie mi która rura w IC'ku to WLOT a która to wylot !!?????
Ta szeroka to wolt a ta wąska (o mniejszej średnicy ) to wylot i z niej do kolektora ???
Intercooler z Mondeo 1.8 do Mk2 1.6 TD ?????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
kurde ja tez chce sobie zamontowac fmic ale nie wiem od czego najlepiej nadawałby sie icek,i chciałbym własnie umiescic go tak jak kolega Krzylu tyle tylko zeby icek nie miał zbyt duzej pojemnosci, zeby przypadkiem zbyt duza turbo dziura sie nie zrobiła....... chodzi mi o dosc długi i dosc cienki aby zmiescił sie przed chłodnice a mam szerokie zderzaki i chciałbym aby fajnie sie wkomponował w te wloty pod zderzakiem.....
tomogolf2,wg mnie niema turbo dziury,golf zapierdala jak dziki,ustawione turbo na 0,9b,dawka paliwa i fmic. ogolnie 1,8m rur poszlo kilka kolanek od LIAZA i wykozystanie troche oryginalnych dwoch wezy od SB z tym ze ja mam mniejsza chlodnice jak bede zakladal ta wieksza zdaje mi sie ze bede musial troche pozmieniac wylot z ssacego.IC jest od audi bede musial znalesc nr katalogowe i sprawdzic od jakiego silnika on jest ale jest idealny do tego auta
ciac musisz wzmocnienie czolowe i przyspawac jakis kawalek blachy zeby maska nielatala w czasie jazdy
mocowania mam do reflektora oraz do dolnej czesci wzmocnienia bede musial jeszcze poprowadzic na gorna czesc wzmocnienia czolowego i bedzie git.
najlepiej czuc jak jest wieczor chlodne powietrze i wciaskasz gazzzzzz
PODOBA MI SIE
ciac musisz wzmocnienie czolowe i przyspawac jakis kawalek blachy zeby maska nielatala w czasie jazdy
mocowania mam do reflektora oraz do dolnej czesci wzmocnienia bede musial jeszcze poprowadzic na gorna czesc wzmocnienia czolowego i bedzie git.
najlepiej czuc jak jest wieczor chlodne powietrze i wciaskasz gazzzzzz
PODOBA MI SIE