Pare pytań odnośnie wydechu :]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Ja też się zastanawiam nad wywaleniem kata bo ma 340tys przebiegu. W zasadzie nie wiem czy tam w środku coś jeszcze jest czy już tylko pusta puszka. Ale boję się że właśnie będzie rezonowało. Tłumikarz mi polecił jakiś dyfuzor w miejsce kata. Ewentualnie można wydłubać go z puszki i puszkę wstawić spowrotem ale podobno potem słychać metaliczny dźwięk albo wstawić rurę (najlepiej w obudowę puszki), jeszcze inne wyjście to kupić nowy katalizator zamiennik.
I to jest najlepsze w tym co piszesz bo tak to mozna powiedziec jak sie ma benzyniaka a nie diesla. Trudno nazwac to cos na wydechu katalizatorem bo spora roznica jest w stosunku do kata z beny- calkie inna zasada dzialania i z czego innego zrobione. Nie wspomne o tym ze kat z diesla to raczej niewiele wart jest w przeciwienstwie do tego z beny.wicekdw pisze:W zasadzie nie wiem czy tam w środku coś jeszcze jest czy już tylko pusta puszka.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to