Jaki olej?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki olej?
Piasek, kolego dam Ci dwa obrazki niżej i powiedz mi czym sie różnią te oleje i czy można lać jeden a potem przy wymianie wlać drugi. mój kolega używa do tej pory :
a teraz kupił taki:
to nowe opakowanie czy całkiem inne oleje?
a teraz kupił taki:
to nowe opakowanie czy całkiem inne oleje?
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Jaki olej?
marekTDI, to jest to samo
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- kendi
- Grupa Świętokrzyska
Jaki olej?
Witam Proszę o rade odnośnie doboru oliwy do silnika AHF z przebiegiem 240000, nadszedł czas na zmianę. Bardzo interesuje mnie Motul, tylko że są teraz one podrabiane i boję się że kupie jakiś bubel. Kolega wymienił właśnie w swoim aucie na tą marke i bardzo ją sobie chwali. Dodam że teraz jeżdżę na Castrolu Magnatec 10w40 Diesel. Proszę o linki na PW do wybranych przez Was ciekawych aukcji. Z góry dzięki
Jaki olej?
?? a to ciekawe skad takie informacje>??kendi pisze:Motul, tylko że są teraz one podrabiane
Jeśli Twój problem się wyjaśnił to wróć do tematu gdzie zadałeś pytanie i napisz jak go rozwiązałeś. To wiele nie kosztuje, a pomaga innym!
- tomassss24
- Użytkownik
- Kontakt:
Jaki olej?
Zobacz kolego kilka stron wczesniej było o tym ze Motul naprawde jest podrabianydimmer pisze:? a to ciekawe skad takie informacje>??
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Jaki olej?
niejednokrotnie można zauważyć, że ten sam olej na aukcjach internetowych kosztuje nawet tylko około 120-150 zł a kiedy indziej ponad 200 zł, czy oba są oryginałami - śmiem wątpić
Jaki olej?
Dlatego lepiej wyleczyć się z wątpliwej jakości światowych cudów olejarskiej techniki i lać pewne i sprawdzone oleje mało znanych producentów nabywane w oficjalnej sieci sprzedaży.
Dobrym przykładem na to może być Total INEO ECS 5W-30 A5/B5 (do HDI z FAP) który na aukcjach można dostać za 120zł z przesyłką (5L) podczas gdy to samo opakowanie w oficjalnej sieci sprzedaży u największych w polsce (IC, Fota) kosztuje ponad 300 zł. To blisko 3x więcejdoggie pisze:niejednokrotnie można zauważyć, że ten sam olej na aukcjach internetowych kosztuje nawet tylko około 120-150 zł a kiedy indziej ponad 200 zł, czy oba są oryginałami - śmiem wątpić
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
Jaki olej?
Motul jest podrabiany, ale ludzie sami są sobie winni jak myślą, że pełen synetyk kupią z Motula za niecałe 100 zł:)
Nowe części samochodowe, Opony. Niskie ceny. Oleje Premium Motul, Penrite. Warsztat. Zapraszamy
tel. 888-530-456
gg 3543322
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=32&t=548383
www.expressparts.pl
tel. 888-530-456
gg 3543322
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=32&t=548383
www.expressparts.pl
-
- Mały gagatek
Jaki olej?
jesli potrzebujecie dobrego pewnego motula, od sprawdzonego dostawcy z forum audi a4 klubu , piszcie , bardzo duzo ludzi od niego bierze oliwe i nie tylko czesci samochodowe tez ma w bardzo dobrych cenach, jest dostawca motula do comsportu z tego co mi wiadomo , wiec zero lipy
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Jaki olej?
Ja brałem od kolegi Weso już 3 bańaki i w 3 zupełnie innych autach i silnikach sprawuje się bez zastrzeżeń
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Jaki olej?
a no to proszę wybaczyć moje wypadnięcie z tematu ja biorę od weso i również sobie chwalę:) mam nadzieję ze podróby od niego nie kupiętomassss24 pisze:Zobacz kolego kilka stron wczesniej było o tym ze Motul naprawde jest podrabiany
Jeśli Twój problem się wyjaśnił to wróć do tematu gdzie zadałeś pytanie i napisz jak go rozwiązałeś. To wiele nie kosztuje, a pomaga innym!
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Jaki olej?
święta racja, 100 zł na full syntetyk chyba że chiński do chińskiego auta, może mają inne potrzebyWeso pisze: myślą, że pełen synetyk kupią z Motula za niecałe 100 zł:)