Wymieniłem poduszki i dalej telepie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymieniłem poduszki i dalej telepie
Witam
W czasie postoju telepało mi budą, wymieniłem poduszki pod silnikiemi dalej telepie, może troche mniej. Swiece są dobre samochód dobrze odpala. Nie wiem co jescze może byc tego przyczyną.
W czasie postoju telepało mi budą, wymieniłem poduszki pod silnikiemi dalej telepie, może troche mniej. Swiece są dobre samochód dobrze odpala. Nie wiem co jescze może byc tego przyczyną.
Teraz jak masz nowe poduszki to moze troche telepać zanim one sie nie ułożą. Silnikiem dasz radę potrząsnąć, bo jezeli mocno siedzi to masz wszytsko ok. To jest diesel i troche musi telepać cudów nie ma...
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
- marioo1986
- Nowicjusz
- Kontakt:
Dzięki za informacje pojeżdze troche i zobacze. Pozdrawiam
[ Dodano: 19 Lis 2007 13:32 ]
pojeździelem troche i dalej telepie, na moje wyczucie to po stronie rozrządu. czy alternator moze takszarpac jak ma zuzyte lozyska. Mozna je jakos samemu naprwic.
Sprawdze jescze cisnienie w komorach, mozę to jeszcze byc powodem.
[ Dodano: 19 Lis 2007 13:32 ]
pojeździelem troche i dalej telepie, na moje wyczucie to po stronie rozrządu. czy alternator moze takszarpac jak ma zuzyte lozyska. Mozna je jakos samemu naprwic.
Sprawdze jescze cisnienie w komorach, mozę to jeszcze byc powodem.