AAZ wymieniłem świece i dwa dni były dobre ...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
AAZ wymieniłem świece i dwa dni były dobre ...
Witam !! Proszę o pomoc co może być powodem przepalenia się nowych świec, ( świece kupiłem na allegro (boscha made in france). Po zmianie odpalał przez dwa dni jak złoto, na 3 dzień pojawił się znów objaw spalonej jednej lub więcej świecy. Czy coś może powodować przepalanie świec, jakiś sterownik, czy coś innego ?? czy poprostu trefne świece które padły po 2 dniach. Dodam że zawsze świecę wytrzymują u mnie rok czy to standard ?
pozdro
pozdro
Seba
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
też kiedyś kupiłem na allegro świece made in france po 15zł sztuka...przepaliły się po pierwszym odpaleniu ...chińskie podróbki moim zdaniem
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
Dzięki wszystkim za wyczerpujące odpowiedzi, i wszystkie są prawdopodobne ) ale dzisiaj posprawdzałem wszystko miernikiem !!! i jest tak napięcie jest podawane na listwę takie jak ma być, w czasie ok 4 minut, później biorę się za sprawdzenie świeczek a tam 3 spalone po 3 dniach odpalania !!!! jakieś chinskie kupa a nie bosch i to szt. po 25 zł z allegro !!! gdzie i jakie kupić pewne świece ?? za odpowiedzi rozdałem punkciki! pozdro
Seba
http://sklep.intercars.com.pl lub w sklepie motoryzacyjnym w Twoich okolicachdaszczyk pisze:gdzie i jakie kupić pewne świece ??
-
- Mały gagatek
- Kontakt: