Przy rozruchu po nocy szarpie rzez 5-10s
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Przy rozruchu po nocy szarpie rzez 5-10s
Tak jak w temacie po rozruchu po nocy silnik szarpie przez pare sekund co moze byc przyczyna, szukalem ale nic nie znalazlem. Dodam ze na cieplym ciezko pali, samochod ma sile, nie jest przymulony, nie kopci, spala od 4.8 do 5,7l/100km. Moze to jakis zawor ktory trzyma cisnienie paliwa
Ostatnio zmieniony wt kwie 22, 2008 12:00 przez chmurapawel, łącznie zmieniany 1 raz.
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
swiece zarowe sa dobre na zimnym pali od tyka tylko ze szarpie a przeciez nie juz tak zimno. Jak cieply pali gozej
[ Dodano: 22 Kwi 2008 12:09 ]
jeszcze jedno pytanko ja mam silnik AHF a ojciec AFN moj chdi duzo ciszej a ojca ma twarsza prace czy to normane dla tych silnikow? Ojca czy cieply czy zimny pali od tyka
[ Dodano: 22 Kwi 2008 12:09 ]
jeszcze jedno pytanko ja mam silnik AHF a ojciec AFN moj chdi duzo ciszej a ojca ma twarsza prace czy to normane dla tych silnikow? Ojca czy cieply czy zimny pali od tyka
dokładnie ja mam teraz to samo. Kąt przestawił sie po wymianie rozrządu, sprawdzałem przez VAGa i muszę jechać w przyszłym tygodniu ustawić do mechaniora.Pyton50 pisze:Kolego kąt wtrysku!Z tego co piszesz wnioskuję że masz za póżny zapłon.Sprawdz bo to w TDI podstawa.Dlatego ciszej chodzi od AFNa ojca.