Wymiana rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana rozrządu
Hej...
przeczytałem na forum ze po wymianie rozrządu trzeba go sprawdzić VAGiem.Pierwszy raz sie spotkałem z tym, stąd moje pytania.
W jakim celu nalezy to zrobić? Czy to jest konieczne?
przeczytałem na forum ze po wymianie rozrządu trzeba go sprawdzić VAGiem.Pierwszy raz sie spotkałem z tym, stąd moje pytania.
W jakim celu nalezy to zrobić? Czy to jest konieczne?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
patrz wyżej skad jest Adamm może on sie podejmie......?Cwieku pisze:Potrzebuje tylko speca z okolic Wawy, który mi wymieni tanio i dobrze rozrząd i sprawdzi VAGiem czy kąt wtrysku jest OK. ZNacie kogos?
[size=117]Meine white Golf:)[/size][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=181061]Niepozorny Varia(n)t[/url]
[b]Chcę się kto podpiąć do VAGa proszę o kontakt[/b]
[b]Chcę się kto podpiąć do VAGa proszę o kontakt[/b]
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Neoarti, uwierz mi ze moze
z tym ze dopiero zobaczylem ze chodzi o PD a tam sie kata wtrysku pompa nie ustawia bo oczywiscie nie ma pompy
[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 12:50 pm ]
Cwieku, u Ciebie kata wtrysku sie nie ustawia
kat wtrysku tylko w autach na pompie
z tym ze dopiero zobaczylem ze chodzi o PD a tam sie kata wtrysku pompa nie ustawia bo oczywiscie nie ma pompy
[ Dodano: Sro Lip 09, 2008 12:50 pm ]
Cwieku, u Ciebie kata wtrysku sie nie ustawia
kat wtrysku tylko w autach na pompie
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
cały czas piszemy o silniku Pd na pompowtryskach a koledzy o silniku z pompa wtryskową
na mój rozum jak wszystko przy wymianie rozrzdu sie zblokuje (wałek i wał korbowy ) i złozy to powinno być ok nie potrzeba vaga ale mogę sie mylić bo nie robiłem jeszcze rozrządu w takim silnku a bede musiał to zrobić w moim mk4
na mój rozum jak wszystko przy wymianie rozrzdu sie zblokuje (wałek i wał korbowy ) i złozy to powinno być ok nie potrzeba vaga ale mogę sie mylić bo nie robiłem jeszcze rozrządu w takim silnku a bede musiał to zrobić w moim mk4
Ostatnio zmieniony śr lip 09, 2008 13:14 przez Neoarti, łącznie zmieniany 1 raz.
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)
odwiedz sobie tą strone :http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 7ca6b.html
jest pokazana wymiana rozrządu co prawda w passacie ale silnik ten sam nie wygląda to na skomplikowany zabieg powiedział bym że nawet łatwiejszy niż w silnku z pompa bo mnie kół do pilnowania przy zakładaniu paska tylko kij ma zawsze dwa końce za to wiecej rozbierania samochodu żeby się do rozrządu dostać
jest pokazana wymiana rozrządu co prawda w passacie ale silnik ten sam nie wygląda to na skomplikowany zabieg powiedział bym że nawet łatwiejszy niż w silnku z pompa bo mnie kół do pilnowania przy zakładaniu paska tylko kij ma zawsze dwa końce za to wiecej rozbierania samochodu żeby się do rozrządu dostać
NordGlass Diamentowe szyby samochodowe, jak masz problem z szybą wal śmiało na PW :)