Kontrolka ESP i świec żarowych.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka ESP i świec żarowych.
Wczoraj nagle podczas jazdy zapaliła sie kontrolka ESP, zgasiłem silnik i przy ponownym uruchomieniu znikła. Ale po jakims czasie znów sie zapaliła. Dzisiaj problem był ten sam z tym, ze teraz zapala sie za kazdym razem gdy wcisne pedał hamulca tak 3/4. A pare kilometrów przed domem zacżeła towarzyszyc temu migająca kotrolka swiec zarowcyh. Czy to moze byc padniety czujnik STOP? Gdzie on dokładnie sie znajduje i jaki jest koszt nowego??
Jezeli to prawda to szykuje sie chyba wielki wydatek Ale jakby był uszkodzony pompowtrysk to bym chyba odczuł jakąs różnice w pracy silnika, a nic takiego nie miało miejsca, moc jest, nie wydaje zadnych dziwnych oznak. Zobacze jak jutro to bedzie, czy zaswieci sie ta kontrolka czy nie.Ceglarz pisze:Tak objawia się komunikat o uszkodzonym pompowtrysku.
- Ceglarz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jonas, Tydzień temu jechał do mnie taki forumowy golfik. W trasie zapaliło się ESP i świece. Przyjechał na miejsce i kolega powiedział o objawach, brat od razu pompowtrysk padł, kolega twierdził, że moc jest OK. Podłączyłem VAGa i był błąd pompowtrysku 1.
Mówi rdza do rdzy: POLONEZA czas zacząć... [img]http://foolstown.com/sm/ura1.gif[/img]