problem z odpaleniem AFN:(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
problem z odpaleniem AFN:(
Witam. Sprawa wyglada nastepujaco jezeli przekrece kluczk w stacyjce to autko chechla ale nie chce zatrybic:(
* wiec postanowilem go odpalic za pomoca dezydorantu i odpalilem tylko pochodzil chwile i zgasl.
Nastepujace co mnie martwi to to ze swiece zarowe sie nie pala(kontrolka):(
*wiec zrobilem to na krutko elektro zawor z pompy do plusa. No to kontrolki sie zapalaja i gasna. Ale autko nie chce dalej zapalic:(
Wiec tutaj mam problem i nie wiem za co sie zlapac czy wymienic ten elektro zawor na pompie czy nie wiem moze wtryski szwankuja?? Poradzcie cos??
Przyczyna tego ze tak mi sie stalo by wypadek:(
* wiec postanowilem go odpalic za pomoca dezydorantu i odpalilem tylko pochodzil chwile i zgasl.
Nastepujace co mnie martwi to to ze swiece zarowe sie nie pala(kontrolka):(
*wiec zrobilem to na krutko elektro zawor z pompy do plusa. No to kontrolki sie zapalaja i gasna. Ale autko nie chce dalej zapalic:(
Wiec tutaj mam problem i nie wiem za co sie zlapac czy wymienic ten elektro zawor na pompie czy nie wiem moze wtryski szwankuja?? Poradzcie cos??
Przyczyna tego ze tak mi sie stalo by wypadek:(
Re: problem z odpaleniem AFN:(
Sprawdź wyłącznik wstrząsowy.kulawy joe pisze: Przyczyna tego ze tak mi sie stalo by wypadek:(
- szuwar GT TDI
- Mister Logistics
- Kontakt:
-
- Nowicjusz