Witam,
Mam takie dość dziwne (dla mnie ) zjawisko z moim klekotem. Wkręca się elegancko na obroty, aż tu nagle przy około 3k z małym hakiem "przydech", conajmniej jakbym wcisnął hamulec :/ letko wyltuję z fotela do przodu, a nie tego się spodziewałem szczególnie jak wyprzedzam Po wyżej opisanym fakcie mój klekot nie przyspiesza tak jak bym sobie tego życzył Sytuacja powtarza się cyklicznie Wobec powyższego proszę specyjalistów o porady Z góry dzięki.
Pzdr Dzbanek
Przydusza sie przy 3tys obr
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przydusza sie przy 3tys obr
Ostatnio zmieniony ndz lip 06, 2008 21:19 przez dzbanek213, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Obroty w AFN-ie
Mam problem. Do jakich obrotów powinien ciągnąć AFN? U mnie ciągnie do 3000 obr, potem już słabnie ale nie tak jakby zadyszki dostał, tylko tak to wygląda jakby w tym momencie kończył mu się moment w którym uzyskuje max moc. Auto jest podkręcone(podobno) do 130 KM choć jeszcze tego nie sprawdzałem na chamowni. Ale z najniższych obrotów do 3000 ciągnie jak warjat. Pzryśpieszenie zmierzone amatorsko przezemnie to nieco ponad 9 s do 100km/ czego też nie mogę dokładnie zmierzyć bo licznik mi o 10 zaniża. Czy poprostu tak jest napisana charakterystyka? Czy coś jest nie tak???