Wzięło lusterko MK 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wzięło lusterko MK 3
Właśnie mi gwizdnęli zwierciadło z lewego lusterka. Było regulowane ręcznie od środka. Jakiś łazior pewnie wyłamał samo zwierciadło. Teraz nie wiem czy da się zamontować samo zwierciadło, jeśli takie zdobędę. A było fajskie - dzielone dwusferyczne. Cały mechanizm jest OK, ruchoma plastikowa podstawka też. Czy zwierciadło montuje się na tej podstawce poprzez zatrzaski w otworach na obwodzie okrągłej ruchomej podstawki? Czy samo zwierciadło jest do kupienia?
Będę wdzięczny za pomoc. Czy ktoś miał taki przypadek?
Pozdrawiam,
Będę wdzięczny za pomoc. Czy ktoś miał taki przypadek?
Pozdrawiam,
Panowie, mylicie dwie rozne rzeczy... Samo szklo/zwieradlo a wkald lusterka to co innego.. Wklad to zwierciadlo z plastykowa podstawka w ktorej sa zatrzaski, wystarczy go wcisnac w kosz (w przypadku elekrytcznych - silniczek) i cala filozofia... Na zadna tasme nie trzeba przyklejac.
Niedawno kupowalen na allegro podgrzewany wklad prawego lusterka - koszt ok 45zl.
Niedawno kupowalen na allegro podgrzewany wklad prawego lusterka - koszt ok 45zl.
A na co komu zaklad jak to jest dziecinnie prosta robota ???matrix pisze:W Łodzi masz sklep i warsztat w którym zrobią Ci to za ok 60 pln-ów.Ja taki sam problem miałem w Audi . Podaje Ci namiary: ul. Pojezierska 62 tel. (+42) 6122299
60 zl za co ? 30 za wklad i drugie tyle za wsadzenie go ktore zajmuje 5 sekund ?
Tak tyle ze w wersji z kierownica po prawej stroniejanuszek pisze:Dzięki za pomoc. W Łodzi wymiotło asferyczne szkła. Jeden gość na zmówienie mógł sprowadzić asferyczne, ale prawy wkład. Niezła ściema, co? Czy asferycze były montowane z prawej?
Kiedys koles mial wlasnie taki komplet wkladow na allegro...