Wymiana wentylatora chłodnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana wentylatora chłodnicy
Witam
Mam powaWitam mam poważny problem. Mam padnięty wentylator główny na chodnicy. Musze go wymienić przed idącymi upałami. Mam golfa mk3 z 1997 roku z klimą. Patrząc na cały plastik do którego jest przymocowany główny wentylator razem z drugim wiatrakiem napędzanym paskiem to widzę że stanowi całość przodu. Jak się wyciąga ten wiatrak? Czy jest konieczne wyciągnięcie chłodnicy?
P.S
Jeśli ktoś posiada nową książkę to ja bym bardzo prosił o przesłanie skanu strony z wymianą wiatraka. Golf mk3 z roku 1997 z klimą
Z góry dzięki za pomoc
Mam powaWitam mam poważny problem. Mam padnięty wentylator główny na chodnicy. Musze go wymienić przed idącymi upałami. Mam golfa mk3 z 1997 roku z klimą. Patrząc na cały plastik do którego jest przymocowany główny wentylator razem z drugim wiatrakiem napędzanym paskiem to widzę że stanowi całość przodu. Jak się wyciąga ten wiatrak? Czy jest konieczne wyciągnięcie chłodnicy?
P.S
Jeśli ktoś posiada nową książkę to ja bym bardzo prosił o przesłanie skanu strony z wymianą wiatraka. Golf mk3 z roku 1997 z klimą
Z góry dzięki za pomoc
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Emule.. pokazywal sie tez na ruskich ftpach.. Edi jest tez dzisiaj na TVP2Komas pisze:Fajny ten edzio gdzie mozna takiego dostac?
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Nie mam serwera.. znajdz, udostepnij, ja wrzuce..Komas pisze:a masz moze mozliwosc wrzucenie edka na serwer i udostepnienia go?
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Juz po sprawie wiatraczek wymieniony. Rozebralem caly przod auta, swiatla zderzak odkrecilem przednia belke i chlodnice. Udalo mi sie tak nagiac wszystko ze nie musialem odpinac chlodnicy od klimatyzacji ani wypuszczac plynu chlodzacego.
Polak potrafi co glupek niemiec zagmatwa
Polak potrafi co glupek niemiec zagmatwa
[img]http://images2.fotosik.pl/231/bf2e679f88c976ca.gif[/img]