Grzechotanie przy gaszeniu ciepłego silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam.
W passacie b5 AFN tdi coś grzechocze przy gaszeniu silnika, - ale tylko na ciepłym silniku, po ostrzejszej jeździe. Dodam, że wtedy wogóle silnik jakby bardziej twardo chodził....
" onclick="window.open(this.href);return false;
W passacie b5 AFN tdi coś grzechocze przy gaszeniu silnika, - ale tylko na ciepłym silniku, po ostrzejszej jeździe. Dodam, że wtedy wogóle silnik jakby bardziej twardo chodził....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobrze by było jakbyś logi zrobił autka .... choć ten odgłos wygląda mi na jakieś mechaniczne ustrojstwo .... zobacz klapę gaszącą - czy się nie przycina ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
a jak i gdzie to sprawdzić?Haki pisze:zobacz klapę gaszącą - czy się nie przycina ...
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
AFN, nie ma klapy gaszacej Zgas silnik na wcisnietym sprzegle i zobacz ,czy bedzie jakas roznica.Bo, mi to wyglada na konczacy sie dwumas.
różnicy nie ma żadnej. od 1,5 roku jest bez zmian, nic się nie polepsza ani nie pogarsza...Szymon Jarosz pisze: Zgas silnik na wcisnietym sprzegle i zobacz ,czy bedzie jakas roznica
Re: Grzechotanie przy gaszeniu ciepłego silnika
Rzeczywiście mój błąd ... źle doczytałem posta ( to EURO ) BA - nawet coś sam o tym kiedyś pisałem http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=308702" onclick="window.open(this.href);return false;Szymon Jarosz pisze:AFN, nie ma klapy gaszacej Zgas silnik na wcisnietym sprzegle i zobacz ,czy bedzie jakas roznica.Bo, mi to wyglada na konczacy sie dwumas.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Re: Grzechotanie przy gaszeniu ciepłego silnika
Na filmiki to dwu mas tak hałasuje, bo tak się składa ze to moje nagranie dodam ze nowy dwu mas tz był nowy parę lat temu i tak samo hałasował tylko ze przy gaszeniu na sprzęgle cisza
tutaj niestety też go słychać ;/predii pisze:tylko ze przy gaszeniu na sprzęgle cisza
- Szymon Jarosz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Haki,zdarza sie najlepszym Przyczyna grzechotania,moze tez byc zuzyta tarcza sprzegla ,a dokladnie jej tlumik drgan.Wczoraj ,przerabialem to w Audi A4, AFN.