Przewody hamulcowe MK3 1.9 TDi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przewody hamulcowe MK3 1.9 TDi
ostatnia wizyta u mechanika skonczyla sie na kilku naprawach i wymianch , mechanik powiedzial mi ze musze jeszcze cos zrobic z przewodami hamulcowymi bo sa w strasznym stanie wiem ze to nie przelewki wiec pytam was czy wiecie moze ile takie przewody moga kosztowac.mechani zaproponowal mi dorobienie takich miedzianych powiedzial ze ma do tego sprzed co myslicie tez o tym??
sztywnycz przewodów nigdzie nie kupisz!!! trzeba pomierzyuć stare i kuopić tej długości giętkie- najlepiej trochę dłuższe, żeby nie brakło!!!!
inaczej tego nie zrobisz!!! ja jeżdzę nz takich i wszystko w porządku!! orginalne są stalowe i dlatego rdzewieją, a gietkie będą miedziane!! najtródniej odkręcic stare pszewody, reszta to pryszcz!! miedziane, to można rękami dowolnie wyginać i układać. POWODZENIA
inaczej tego nie zrobisz!!! ja jeżdzę nz takich i wszystko w porządku!! orginalne są stalowe i dlatego rdzewieją, a gietkie będą miedziane!! najtródniej odkręcic stare pszewody, reszta to pryszcz!! miedziane, to można rękami dowolnie wyginać i układać. POWODZENIA
- anton:-)
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja osobiscie zgadam sie z "mike NIES " i nie pozwolił bym zeby ktos mi cos majsterkował jakimis wynalazkami(przyzadami) kolego to sa hamulce wiec nie ma zartów podejdz do motoryzacyjnego i kup se troszke dłuzsze a jak cie przewody wyniosa 20 zeta drorzsze to nic sie chyba takiego nie stanie. Co zrobione na odpowiednich maszynach do tego celu słurzacych (przewody) to nie jakies kombinerki POZDRAWIAM
G R U P A L U B E L S K A