Potrzebuje Waszej opini, zdania(uszczelka pod glowica)..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Potrzebuje Waszej opini, zdania(uszczelka pod glowica)..
Witam wszystkich 'golfiarzy", zastanawiam sie nad zmiana oleju z 5w40 na 10w40 Mobil, dlatego iz uszczelka po miska olejowa popuszcza i obawiam sie ze po wymianie uszczelki i pozostawienieu 5w40 zacznie mi lac w innym miejscu np pod glowica, jezeli nie zmienie na polsynetyka. Auto ma 170tys przebiegu , co mi poradzicie drodzy forumowicze ???
- szerszeniak
- Użytkownik
- Kontakt:
zielony_tbg, zrób uszczelke pod miską i zostanń przy swoim oleju tdi lubi dobry olej nie napisałeś coprawda czy to są pompowtryski czy tylko pompa elektroniczna ale powinieneś zostać raczej na tym na czym jeździsz
sprzedam pompe wtryskową 1,6TD silnik SB
felgi 15" BBS i całe auto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1942956
felgi 15" BBS i całe auto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1942956
-
- Nowicjusz
Hejka , dzieki tez taki mialem taki zamiar aby pozostac przy syntetyku, dzieki za potwierdzenie ))))
[ Dodano: Pon Cze 12, 2006 18:02 ]
Autko mam od niedawna zrobilem jakies 11tys<rocznik 96,66kW,AHU> i jestem jeszcze w bardzo wielu sprawach laikiem , wiec pytam fachowcow. Odp. na post vszywca.. Jezeli wymienie uszczelke pod micha i olej <taki jaki obecnie mam ,syntetyk>, mam obawe czy nie zacznie mi lac w innym miejscu??? Pozdrawiam TDI -to jest to.
[ Dodano: Pon Cze 12, 2006 18:02 ]
Autko mam od niedawna zrobilem jakies 11tys<rocznik 96,66kW,AHU> i jestem jeszcze w bardzo wielu sprawach laikiem , wiec pytam fachowcow. Odp. na post vszywca.. Jezeli wymienie uszczelke pod micha i olej <taki jaki obecnie mam ,syntetyk>, mam obawe czy nie zacznie mi lac w innym miejscu??? Pozdrawiam TDI -to jest to.