Bagnet oleju w JP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Bagnet oleju w JP
Witam..
Potrzebuje informacji nan temat długości bagnetu oleju w Dieselku JP
Długośc od końca do tego plastikowego korka przed ręczką.
Juz kiedyś miałem zapytać na forum ... i zapomniałem.... do mojego JP wchodzi pełne 5 L oleju i wtedy mam pół miarki
Nigdy nie miałem problemów z olejem... ze za dużo czy zeby jakieś cisnienia nieziemskie ... poprostu chyab powinno wchodzić mniej??
Ile wchodzi do TD ?? (jr, sb, 1v).. moze miska jest jakas inna?? Moze ja mam bagnet od benzyny ??
Pomóżcie....
Potrzebuje informacji nan temat długości bagnetu oleju w Dieselku JP
Długośc od końca do tego plastikowego korka przed ręczką.
Juz kiedyś miałem zapytać na forum ... i zapomniałem.... do mojego JP wchodzi pełne 5 L oleju i wtedy mam pół miarki
Nigdy nie miałem problemów z olejem... ze za dużo czy zeby jakieś cisnienia nieziemskie ... poprostu chyab powinno wchodzić mniej??
Ile wchodzi do TD ?? (jr, sb, 1v).. moze miska jest jakas inna?? Moze ja mam bagnet od benzyny ??
Pomóżcie....
-
- Mały gagatek
Mój bagnet w JR ma dokładnie 51cm a do mojego silniczka wchodzi około 4.6l tak na oko tzn. jak pierwszym razem zalałem Shell on jest w 4l opakowaniun to od razu kupiłem litr dodatkowo bo nawet nie wiedzałem na początku ile wchodzi oleju
pozdrawiam
pozdrawiam
mój golfik piękny styl prosto z Holandii przybyłem nim kilka chwil w tulipanach stal i trochę sobie zgnił hehe/stoi i tęskni za mną a ja niestety rozglądam się za innym autem ale sercem zawsze z MKII/ Passat 3BG nowy nabytek/MK2 nadal w stajni
Bagnet oleju w JP
Witam, nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę tu, wie Ktoś może jaką ma długość ten bagnet ?
Jeżeli nie napisałem tu gdzie trzeba albo coś to Sorry...
Jeżeli nie napisałem tu gdzie trzeba albo coś to Sorry...
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Bagnet oleju w JP
Tutaj,tutajzenekz pisze:Jeżeli nie napisałem tu gdzie trzeba albo coś to Sorry
zenekz, kolega wyżej napisał 51cm w JR,więc powinieneś mieć taki sam,bo budowa tych motorów tym akurat elementem nie powinna się różnić.