Gti 1.8t jakie lpg?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Gti 1.8t jakie lpg?
Mam pytanko jaką najlepszą instalację lpg byście zaproponowali do golfa4 gti 1.8t i o jakich kosztach mowa?
Gti 1.8t jakie lpg?
Zobacz tutaj : viewtopic.php?f=72&t=595369" onclick="window.open(this.href);return false;
I warsztaty tutaj : http://lpg-forum.pl/warsztaty-polecane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
też mam 1.8T zagazowane chodzi super już przejechane ponad 100 tys na LPG zero problemów.
Przede wszystkim to wtryskiwacze BARRACUDA montowane pojedynczo co do kompa to może to być stag, 4Qbox, AGC Bluebox. czy Tech, wazne żeby był odpowiedni reduktor ja mam ANTARCTICA, do silnika z turbo nie każdy reduktor będzie ok, bo może się "pompować"
Podstawa to dobre filtry np ULTRA360 firmy ALEX i wymiana co 10 tys. km.
No i musi być dobry montaż i strojenie, bo bez tego nawet dobre podzespoły nie dadzą rady, Strojenie turbo z sonda AFR.
I warsztaty tutaj : http://lpg-forum.pl/warsztaty-polecane.html" onclick="window.open(this.href);return false;
też mam 1.8T zagazowane chodzi super już przejechane ponad 100 tys na LPG zero problemów.
Przede wszystkim to wtryskiwacze BARRACUDA montowane pojedynczo co do kompa to może to być stag, 4Qbox, AGC Bluebox. czy Tech, wazne żeby był odpowiedni reduktor ja mam ANTARCTICA, do silnika z turbo nie każdy reduktor będzie ok, bo może się "pompować"
Podstawa to dobre filtry np ULTRA360 firmy ALEX i wymiana co 10 tys. km.
No i musi być dobry montaż i strojenie, bo bez tego nawet dobre podzespoły nie dadzą rady, Strojenie turbo z sonda AFR.
-
- Nowicjusz
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Gti 1.8t jakie lpg?
wtryski np matrixy lub dragony sterownik lpg tech reduktor kme tour czy slim koszta za same graty 1000 zl
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz