heheheszerokie
Tak jak kolega wyzej 205/50/17 ale podaj szerokosc bo moze to jakies faktycznie lochy sa
Stalu, a widzisz zapomniałem o ABF
heheheszerokie
Chodzi ci o szerokosc felgi? bo sa takie oznaczenia Et 35truckman pisze:heheheszerokie
Tak jak kolega wyzej 205/50/17 ale podaj szerokosc bo moze to jakies faktycznie lochy sa
Stalu, a widzisz zapomniałem o ABF
Najlepiej zrobcie zakaz pisania bedziemy tylko szukac, bo tu strach sie odezwac.Shmatan pisze:1208Krzysiek, jeszcze jedno takie pytanie (na które odpowiedź pada co 2 strony, a znajduje się też na pierwszej stronie!) i zarobisz warna
Zaraz ci napisze modrator ze masz se poszukac bo napewno jest .turek1833 pisze:siema posiadam opony 14 do golfa 3.i tak sie zastanawiam czy beda dobre do golfa 4 jak włoże je na stalowe felgi?
no nie podal ale moze ktos ma szklana kule i mu pomorze hehetruckman pisze:1208Krzysiek, oczywiście. Nie podał ich rozmiaru.
Bo ma takie wytyczne które ustaliłem z ygd,a jak masz problem z dostosowaniem się do zasad tego forum to nikt tu Cię nie trzyma1208Krzysiek pisze:Zaraz ci napisze modrator ze masz se poszukac bo napewno jest .
Tu nie chodzi o zasady , tylko oto ze szybciej jest napisac i uzyskac odpowiec , a nie kopac przez caly dzien w idiotycznych tematach , w ktorych jedna odpowiec zaprzecza drugiej, lepiej napisac i po paru godzinach miec odpowiec niz kopac caly dzien w glupkowatych tematach nie kazdy ma na to czas , zeby dlubac w nosie przed kompem przez caly dzien , zakladac temat zle pisac w innym tez zle to poco to forum, tak jak pisalem wyzej zrobcie zakaz pisania , bedziemy tylko szukac,najlepsza zasada bedzie , i mozecie mie bamowac, pozdrawiamjaszczur pisze:Bo ma takie wytyczne które ustaliłem z ygd,a jak masz problem z dostosowaniem się do zasad tego forum to nikt tu Cię nie trzyma1208Krzysiek pisze:Zaraz ci napisze modrator ze masz se poszukac bo napewno jest .
Wlasnie ale jak ja cos napisze to zaraz sie moderator dop******************* i tak jest w kazdym temacie zawsze cos, a jak sam powiedziales inni mogli pie*********** przez 78 stron i zaden moderator sie ich nie czepial,kolega wyzej ten od opon 14 dopiero bzdury pisal i moderator nie mial problemu jak Shmatan ma jakis problem do mnie to moge dac mu adres ,a nie mie straszy na forum, jak taki temat rozciagniety to go zamknijcie .Stalu pisze:1208Krzysiek
Temat odnowiłem 28 grudnia 2012 roku i przez takich jak ty ma on 78 stron pierdo....a o jednym i tym samym czyli jaka opona na 17 felege itp bo nikomu nie chce się przejrzeć kilku stron, tylko dawaj nowe pytanie Jak ci nie pasuje to zapytaj w serwisie skoro nie masz czasu na forum, ja nie mam czasu na takich ludzi jak TY. Wszystko co tyczy sioę golfa MK IV jest w tym temacie i jak tak dalej pójdzie to będzie zamknięty i na tym się skończy
tu nikt nie ma 12 lat, nie potrzebuje adresów i takich tekstów, jak się nie potrafisz dostosować to wylecisz i tyle, reszta wyżej .1208Krzysiek pisze:do mnie to moge dac mu adres ,a nie mie straszy na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości