Hej też mam już 3 rok nankang ns2 i nie mam złego zdania na ich temat .Stanley777 pisze:Patrzyłem właśnie na "Tyrestretch" i też dość w miarę to wygląda.
Przy zakupię chyba jednak zdecyduję się na 205\40 przód i 215\40 tył, chociaż tj kwestia jeszcze do przemyślenia.
Pytanie tylko jak z oponami jedni polecają Nankanki inni z kolei je hejtują. A szczerze mówiąc to nie wiem jak dana opona może się zachowywać przy lekkim naciągu.
Opony i felgi do Golfa MK 4
Re: Opony i felgi do Golfa MK 4
Stanley777, Bierz 4 x 205/40 Ja mam te i nie narzekam http://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/ ... 205-40-r18" onclick="window.open(this.href);return false;
- Skurczybyk.
- Ma gadane
- Auto: Bora Wariant Special
- Silnik: ASZ
Witam,
Panowie planuję zakup felg od Audi dokładnie takie https://www.olx.pl/oferta/alufelgi-17-5 ... 5e38d95baa" onclick="window.open(this.href);return false;
do Bory na seryjnym zawieszeniu.Czy będą pasowały bez problemu i jakie będą odpowiednie opony do tych felg?
Panowie planuję zakup felg od Audi dokładnie takie https://www.olx.pl/oferta/alufelgi-17-5 ... 5e38d95baa" onclick="window.open(this.href);return false;
do Bory na seryjnym zawieszeniu.Czy będą pasowały bez problemu i jakie będą odpowiednie opony do tych felg?
Moja Bora Black Edition > viewtopic.php?f=89&t=623479
- Skurczybyk.
- Ma gadane
Qto patrzyłem na pierwszy post ale chciałem się na sto procent upewnić,czyli będą pasowały a jakie byś kolego dał oponki według Ciebie?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Kontakt:
chesz seryjne felgi do seryjnego zawieszenia...więc jakiej oczekujesz odpowiedzi? - opony takie jakie są przewidziane dla felg 17"...są dwa rozmiary. 225 pewnie ładniejsze...a na 205 pojeździsz ekonomiczniej.
- Skurczybyk.
- Ma gadane
Qto ja nie jestem znawcą w tym temacie więc wolę się poradzić tym co się na tym znają,Ok też myślałem nad 205 Czyli kolego bez problemu założę felgi o których mowa i z oponą 205/50 będzie wszystko gitara?
- Stanley777
- Gadatliwa bestia
GM84, te są widzę AS-1 dawniej większość polecała NS-20, budżetowo tak myślę właśnie do 320zl za sztukę więc akurat.
Jednak wezmę ten sam rozmiar dla 4 kapci
205\40 na 8.5J to znowu nie taki spory naciąg
Prawie cywilnie
Jednak wezmę ten sam rozmiar dla 4 kapci
205\40 na 8.5J to znowu nie taki spory naciąg
Prawie cywilnie
Mój Były Golfik
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
ARL+, SkóryRecaro, CzarnyŚrodek,Tempomat, FotochromAmbient, KratkiBora, PodstopnicaNakładkiAudiTT, LamkaW8, ModułyLed6000k, DekoryAlu, FullFIS + HypeFIS, CarAudio + MFD/TV/Yatour, CzarnyFront, PrzódTyłV6, GładkaListwa, PrzelotKwas2.5", SwapHebli312/256, ZawieszenieKWv3, PoliuretanStrongFlex, TomasonTN1
Także Teeegooo... ;]]]
https://naforum.zapodaj.net/images/ba7c6910c46c.jpg
Cześć panowie,
Potrzebuje Waszej opinii, a konkretnie bede zakładał do siebie 18" 8j et57 i zastanawiam się nad doborem dystansu. Chciałbym żeby opona się schowała a rant felgi trochę wystawał, opona na feldze będzie 215/35. Najlepiej by było zobaczyć zdjęcia waszych aut z takimi felgami o rożnym et, żeby można porównać kilka opcji.
Co myślicie o grubości adapterów przód i tył?
Potrzebuje Waszej opinii, a konkretnie bede zakładał do siebie 18" 8j et57 i zastanawiam się nad doborem dystansu. Chciałbym żeby opona się schowała a rant felgi trochę wystawał, opona na feldze będzie 215/35. Najlepiej by było zobaczyć zdjęcia waszych aut z takimi felgami o rożnym et, żeby można porównać kilka opcji.
Co myślicie o grubości adapterów przód i tył?
Re: Opony i felgi do Golfa MK 4
8J przy et 25 jest praktycznie na równo z budą. Także dystans ok 30mm
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
vRSzkodnik - nic więcej, nic mniej jak Octavia II RS w gnoju
I tutaj mówimy o przodzie i tyle? W takim wypadku na tyle myśle,że można by się pokusić nawet na 35mm.
- Qto
- _
- Kontakt:
Myślę że tył bliżej 40mm...przód podobnie + duża gleba. Po rozmiarze opony myślę że gleba będzie konkretna.
interesowało by mnie coś takiego, tutaj jest felga 18" 8J, dystans 30mm przód / 40mm tył ale niestety nie znam ET tego koła
koło lexus sc430, czy ktoś się orientuje jakie ET ma ta felga?
koło lexus sc430, czy ktoś się orientuje jakie ET ma ta felga?
- Qto
- _
- Kontakt:
mik_ey, zdaje się że et 45...czyli dystans 52mm na tył w przypadku felgi z et 57